Solo skiferie med kiddo

Havearbejde vs crossfit?

Det var en fantastisk forårsdag i går. Jeg var en smule sløv, og kunne ikke helt finde ud af om jeg skulle løbe en tur, tage i Fitness World eller tage ud i Riis Skoven og lave en træning, MEN så fik jeg den geniale ide at gå i haven i stedet.

Havde et hæsligt højbed med nogle forfærdelige fliser, som jeg har været vred på siden vi flyttede ind i huset for 8 år siden! Det proklamerede jeg så til min bedre halvdel, at jeg ville fjerne i går!

Ja, nu havde han jo lige været i bad, og skulle til kamp med vores store pige senere på dagen, så om han ikke bare lige skulle gå ud og pumpe hjulet på trillebøren! Ja, så skulle jeg jo ikke slæbe fliserne helt ved håndkraft! Er han ikke bare en gentleman..? Hmm…

Jeg fik endevendt det skide højbed, og bakset fliserne ud på vejen. Trillebøren væltede kun én gang! Gik på et tidspunkt kold i vores elendige lerjord, da jeg prøvede at planere resterne af bedet, og det fik mig så i kast med havens efeu, (som om det skulle være bedre!) og det er ganske simpelt planten fra helvede!!! Tæt efterfulgt af vilde brombær!

Da jeg i aftes googlede noget ala ”eliminering af efeu” kom dette gamle blogindlæg fra 2011 frem: http://marensblog.dk/motherfucker-efeu/ og det må jeg dele. Lige mine ord!

Er radbrækket i dag, har ingen negle tilbage, har ondt i hånden af at føre den skide beskæresaks og jeg er ikke engang halvt færdig! -Så har du et “dræb efeu tip” der virker, så hit med det! 😁 (Overvejer seriøst noget med at sætte en helvedes masse vandrende pinde ud i haven, som efter sigende spiser både efeu OG brombærblade, men så alligevel…?)

Hvad skal man med Fitness World og crossfit centre, når man har en have fuld og hæslige højbede og efeu?? 💪🏼

Dba.dk rocker derimod. 2 timer tog det fra jeg lagde en ”bortgives” annonce på siden, inden en mand ringede meddelte at han ville afhente alle fliserne mandag, og evt. selv gå ind og tage dem der udgør endnu et hæsligt højbed. Det er dæleme en win win!

Pænt stablet, ik'? ;)

Pænt stablet, ik’?  -Og der er flere hvor de kommer fra! 😝

 

F*cking efeu!

F*cking efeu! -Men hey, havde vi et stengærde der?? Ser man deeeeet! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solo skiferie med kiddo