90210 og helt stram i masken!

Hvad har morpinlig til fælles med Cesc Fábregas?

INGENTING! Absolut ingenting – foruden støvlerne! 🙂

Morpinlig er begyndt at gå at til DAME-fodbold i den lokale idrætsforening!!! Spørger du min arving, så er jeg for en gang skyld ikke så pinlig. Tror faktisk at det giver mig samme niveau af street credit hos hende, som det gør at jeg står på snowboard.
Spørger du derimod min mand, såå….  Han er vandt til alle mine skøre indfald, men tror faktisk at han i sit stille sind spørger sig selv hvad f….. det nu skal gøre godt for, mens han samtidig frygter at jeg kommer hjem med en knæskade eller det der er værre!

Anyway, det er egentlig ikke noget jeg havde tænkt mig at prale af… Spillede i BMI i mine teenage år, og havde derudover, i midt tyverne, en kort periode, hvor jeg spillede i Farum Boldklub, men så har jeg stort set ikke rørt en bold siden. -Hvilken min indsats nok også bærer pænt meget præg af, men det er sjovt! Virkelig sjovt!

Jeg er både en mega tonser og et stort konkurrencemenneske, så det er en lille smule udfordrende at rende rundt på en fodboldbane igen. Luft og ben vil bare ikke helt som jeg vil, men det skal nok blive bedre, og igen… så er det bare virkelig sjovt.

Mit tonser gen/temperament betyder også at jeg af og til kommer i nærkontakt med en af de andre. I dag er jeg kommet hjem med et ordentlig los over anklen og et brændemærke på knæet efter en takling der endte i et rullefald, men så længe det er mig selv det går ud over, så går det nok. Skal jeg være helt ærlig, så er jeg faktisk piv bange for at lille M kommer hjem fra skole en dag og er skide sur, fordi jeg har fældet “Johannes” fra 4.c’s mor, så hun nu er bundet til et sæt krykker den næste måned! 🙈 Arh, men kan I se det for Jer??? 🙂

Nå, men nu vil morpinlig smide sig på skjoldet. Godnat! 🙂

Karen & jeg efter aftenens træning!

Karen & jeg efter aftenens træning!

Man skal ALDRIG gå ned på udstyr! Puma rocks!

Man skal ALDRIG gå ned på udstyr! Puma rocks!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90210 og helt stram i masken!