Sommerferien lakker mod enden.... 😢

Snapchat og mega tæv!

Jeg er simpelthen ikke særlig god til at få skrevet på bloggen! Beklager… for 117. gang! 

MEN – Jeg har, som tidligere nævnt, (en kende sent muligvis) fundet ud af at snapchat er virkelig sjovt! -Og ikke kun når man er 13 år! 😉 

Mine egne pinlige øjeblikke, som jeg jo ellers gerne deler ud af med rund hånd, dem fanger jeg af gode grunde ikke på snappen, men så finder jeg på så meget andet. OG det er altid kortfattet. Promise! Ingen killer snapføljetoner! Dem er jeg nemlig selv pænt træt af!
Der er et par ellers ret cool damer derude, som går snap-amok, og man skal tappe tappe tappe sig igennem lange forklaringer, børn med indhyllet i skøre filtre og halv primitive træningspas. Sorry, men det går jeg lidt kold i. Der er afgjort andre der elsker det, men den slags løber man altså ikke ind i på min snap. Det jeg deler er muligvis også lettere overfladisk og tomhjernet, men ofte sjovt (håber jeg! Eller synes jeg selv! Hehe!) og ikke mindst snapt, og helt ærligt, så er det vel dybest set også meningen med snapchat eller?

En af de seneste dages pinlige øjeblikke, som ville have været helt upassende og ret umuligt at dele på snappen, var faktisk i går, da jeg sammen med VRIs u40 fodbold-damer fik et ordentligt lag stryg af AIA Tranbjerg! Vores første turneringskamp sammen EVER, og jeg vidste bare at de damer i Tranbjerg var gode! Vi var godt nok klædt ud i sprit nyt og fint spillertøj, så meget professionelle ud, synes vi selv, men så stoppede festen også der! 

IMG_9449

INDEN kampen! Søde Karen til venstre.

Sender i dag en kærlig tanke til den stakkels dommer! En ung nydelig gut, som jeg tør vædde på hellere ville have siddet på Bellevue for at grille og drikke øl med drengene i aftensolen, end at fløjte en håbløs damekamp! 🙈 

Når det så er sagt, altså det var virkelig en sløj indsats vi lagde for dagen, men det skal nok komme, og vi er jo heldigvis blevet så gamle, at vi kan se igennem fingre med det og stadig have det sjovt. -Dog skal jeg da ærligt indrømme, at jeg ikke var nogen stolt spejder da jeg skulle berette om resultatet til manden min, som gudskelov var gået i seng da jeg kom hjem.

FullSizeRender[1]

Text med T

Nå, men gotta go. Ha’ en helt fantastisk og forrygende sensommer weekend. Regner med vi ses på snappen! 😉

FullSizeRender[2]

Brugernavn: mette_hp123

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferien lakker mod enden.... 😢