Kebab og pæne lægge!

Reflektion og cirkusprinsesse!

Skærmbillede 2016-06-19 kl. 16.54.21Er ikke typen der sidder i sofaen og reflekterer over livet. Sidder faktisk ikke ret meget i sofaen andet end når T og jeg ser Sons of Anarchy – og der reflekterer jeg ikke ret meget. Glemmer faktisk oftest at trække vejret!
Når jeg løber, så tænker jeg til gengæld en hel del. Selvom jeg en dag som i dag, hvor halvdelen af Aarhus tæppebomber de sociale medier med billeder fra Aarhus Halvmarathon, ikke burde nævne de små 5 km jeg lige har tilbagelagt, er denne beskedne tur anledningen til dette blogindlæg, som efterhånden er ved at være en sjældenhed fra min hånd.

Min tossede, pinlige og skønne far fylder 78 år i dag. Født i Åbyhøj i 1938. Søn af Grosser Knud Valdemar Helm-Petersen og Blance Daniels, datter af cirkus Direktør Robert Daniels. (I kid you not! Mine oldeforældre drev det danske Cirkus Daniels, og da jeg var lille brugte jeg virkelig meget krudt på at ærgre mig over, at de faktisk var døde og havde afhændet cirkusset mange år før jeg blev født. Kunne SAGTENS have set mig selv som cirkusprinsesse! 😉)
Jeg ligner nok min far mere end jeg vil være ved, og ud fra ovenstående er det helt tydeligt! Indlægget her er allerede gledet helt af sporet! Jeg kom fra, at min far har fødselsdag, og tydeligvis ikke helt er nogen vårhare længere, hvilket betyder at jeg også selv er ved at være et par dage over 25, og faktisk har fødselsdag om præcis en uge! Men hey! Who’s counting! Jeg er ret tilfreds og taknemmelig! ❤️
I mandags spillede jeg en fodboldkamp for første gang i… virkelig mange år! Det var hårdt og skide skægt!
Da jeg mod slutningen af 1. halvleg blev skiftet ud, og vores meget unge træner råbte “Fanme godt løbet, Mette!” måtte jeg nødvendigvis bruge min sidste luft til at råbe tilbage, at det synes jeg liiiige hun skulle sige en dag min mand også kunne høre det!
-T er fortsat ikke synderlig imponeret over denne aktivitet, og min datter hægter sig til mig og prøver at forhindre mig i at tage afsted, fordi hun er overbevist om at jeg kommer til skade!

Anyway, jeg er altså så ung at jeg stadig har pæne lægge (ref tidl indlæg), jeg spiller fodbold, løber stadig hurtigt når jeg skal, har sår på knæ og albuer fordi jeg er styrtet på mountain bike i skoven og så har jeg lige tilføjet Lil Kleines “Drank & Drugs” til min playliste!!!

Og hvis du forresten undre dig over hvorfor jeg ikke også løber halvmarathon, som det jo ellers mere reglen end undtagelsen at man gør i dag, så er det fordi jeg sgu da har løbet et HELT marathon, hvad skal man så med et halvt!! 😉
(-Jaja bevares… og så også en lille bitte smule fordi jeg igennem årene har budt min krop rimelig mange fysiske udfordringer, så der sidder noget slidgigt hist og her og siger “fuck dig” hvis jeg tilbagelægger mere end 10k)
– MEN thumbs up til alle Jer der har nappet de 21 km i dag, og ha’ en dejlig aften. 😊

 

Skærmbillede 2016-06-19 kl. 16.34.37

Daddy Cool som ung! (Det er ham i den hvide skjorte. Min søde mor har også sneget sig ind på billedet her. :)

Daddy Cool som ung! (Det er ham i den hvide skjorte. Min søde mor har også sneget sig ind på billedet her. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kebab og pæne lægge!