Hvor mange linjer kan man mon mande sig op til i et blogindlæg, efter en hel weekend til håndboldstævne?

Kebab og pæne lægge!

Det er lørdag morgen og jeg har hele dagen for mig selv! Yeah! Til at rydde op, gøre rent, handle og løbe div andre erinder. Not so yeah!

Men hey, solen skinner – lidt endnu – og jeg har været vågen siden meeeeget tidligt! Var ude og drikke lidt vino med nogle søde damer i går, men lå allerede i køjen kl. 23 fordi vi mødtes kl. 17. Det er sgu da fantastisk!
Nåede både at blive lettere overrislet, at få en kebab på hjemvejen OG blive irettesat af kababmanden fordi jeg spildte et stykke salat på gulvet. “Vil du godt sætte dig hen til et bord, så du ikke står og sviner!” Øh… ja eller næh! Havde demonstrativt lyst til at trykke al indholdet af min klamme kebab ud på gulvet, række tunge og gå min vej! (Hvilket jeg naturligvis ikke gjorde, men havde det været for 20 år siden, så havde klokken nok også været 03, jeg havde været pænt mere fuld, og så kan jeg bestemt ikke se mig fri for at det havde været udfaldet af den irettesættelse! 😇 )
Tænker den mand må blive riiimelig stresset senere på natten, hvis han skal gå og passe på at ingen spilder på gulvet!

Nå, men det er mange fordele ved at være blevet voksen og fornuftig. Havde det været for 20 år siden, så havde det slet ikke gået at cykle hjem iført korte shorts, meget høje sko OG cykelhjelm! Men det kan det når man er 40+.
Når man er 40+ så kan man åbenbart også blive komplimenteret for nogle kropsdele, hvor man tænker “hvad var det lige hun sagde?” og så alligevel blive smigret!
Står ved baren inde på Castenskiold, som vi lige rundede inden turen gik hjemad, da ung, høj og lækker pige komme op til mig, og siger: at hende og hendes veninde gerne vil sige at jeg har nogle virkelig pæne lægge(!!!!!)  -Og hvor mine sko er fra? WTF?
Det var fanme sjovt! Skoene var forøvrigt fra Miu Miu og er et par sæsoner gamle, men hun mente at dem skulle de nok kunne finde!
Pæne lægge… Den lader jeg stå et øjeblik! -Men ok, hvis det var det bedste hun kunne finde på! 😂👵🏼

Da jeg her til morgen opgiver at sove længere, sætter jeg mig ud på terrassen med en kop kaffe og hunden, og opdager at T allerede har skrevet til mig. Han er på herretur til Barcelona, og kan heller ikke sove til trods for at han også har været ude i går. Vi skriver lidt om hvad vi hver især lavede i går, og T kan så berette at de havde en god aften, men var endt på en natklub med alt for høj musik, og var taget hjem!

Det er altså mega sejt, at være blevet så gammel at man kan gå hjem kl. 23, at man kommer til den erkendelse at musikken på klubben er for høj, at det er sejt at have pæne lægge(!), at cykelhjelm bare er blevet en selvfølge og at man snildt kan indrømme at man ikke er skide fiks til det der snapchat.

God søndag derude! ☺️

Fredagsbobler

Fredagsbobler

Morpinlig og Lille D

Morpinlig og Lille D

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor mange linjer kan man mon mande sig op til i et blogindlæg, efter en hel weekend til håndboldstævne?