No April's fool!

Ingen tøj i de knitrende hvide lagner, tak!

Faldt lige over denne artikel på Harpers Bazar på Facebook, og blev så begejstret over at en anden satte ord på præciiiiis hvordan jeg har det!!  Var egentlig ved at dele den på FB, men kunne også lige se hvilke kække (hø hø!) kommentarer det ville kunne udløse, hvis jeg begynder at tale om min mand i sengen med tøj på, så jeg flytter lige min begejstring herover på bloggen. 😉

Nå, men tilbage til artiklen! Jeg har altid hadet at have folk til at ligge og rode i min seng med fuld påklædning. Helt fra da jeg var teenager har jeg haft det stramt med jeans og tennissokker på min dyne, så sengetæppet har virkelig altid været min bedste ven!

I dag HADER jeg hvis T smider sig i sengen med almindeligt tøj på for at tage en morfar. Eller når vi tjekker ind på et hotelværelse, og det første han gør er at flå sengetæppet af, og smide sig ned i de knitrende rene lagner med tøjet på!

Jeg kan ikke ha’ det!!! 😬

Jeg skal virkelig også stramme mig an for ikke at væmmes ved husets teenagere, der roder rundt i sengetøjet med deres venner. Tror dog alligevel at jeg har overvundet den neurose, og priser mig bare lykkelig for at jeg ikke skal sove i deres senge! 🖤

Kender du det? Eller er det bare mig og Susan Shain, artiklens forfatter, der har det sådan?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No April's fool!