Tanker fra Coronaland...

Hjemmetræning med puls og garanteret ømme baller!

Nu hvor træningscentrene er lukkede, så forestiller jeg mig, at der er mange af Jer der er ved at springe en sikring!  Selvom om en løbetur også er dejlig, så kan man godt få brug for lidt adspredelse.

Heldigvis har vi, hos os, igennem årene samlet en masse træningsgrej sammen, så vi kan træne til husbehov i både kælder og udenfor, hvor  T monteret diverse barrer på gyngestativet, vi har ringe, TRX mm, MEN det er jo langt fra alle der er så heldige.

Vi er også ret gode til at finde på træningsløsninger. T er gammel prof håndboldtræner, og jeg har både en gymnastik-, aerobic og fitnessinstruktøruddannelse i bagagen, så det falder måske lidt nemmere for os end for andre. Jeg har også forskellige træningsprofiler jeg følger og lader mig inspirere af på de sociale medier.

Funkygine.com er en af dem jeg har fulgt i en del år. Ud over at hun jo ser fuldstændig fantastisk ud, er piv stærk, har crazy abs til trods for at hun har fået 3 kiddos, så er hun også super dygtig (og ikke fitness smart på den der irriterende måde), og har igennem tiden delt mange gode workouts. Jeg har tit “haft hende med på ferier”, hvor jeg ikke har haft adgang til de sædvanelige træningsfaciliteter, og nu vil jeg lige dele en af mine favoritter med jer. (Hvis nogle af mine tidligere holdkammerrater fra fodbold læser med, så ved de den kan mærkes, da jeg nogle gange har bidraget med disse øvelser i vores opvarmning. 😉)

Du behøver ingen grej, og du kan sagtens lave workout’en inde i stuen.

Du vil få pulsen op samtidig med at du især arbejder med ben, core, skuldre og øvre ryg.

Workout’en består af 3 øvelser – Link til video: https://youtu.be/P4KSard6V94 

  • Planke med hop  
  • Squathop (Smal, skulderbredde, bred.)
  • Udfald bagtil  med front kick (kan også laves med knæløft i stedet for kick)

Funkygine foreslår at man kører 5 runder 1 minutsintervaller, men hvis man ikke lige har et stopur eller bedre kan lide at køre efter et bestemt antal gentagelser, så fungerer det også rigtig fint med 5 runder (til en start) med 20 gentagelser af hver øvelse . Er du i mindre god form, så start med 10 af hver.

-Det er kæmpe vigtigt at du husker at spænde op i din mave, når du laver planke med hop.

Ha’ en dejlig weekend derude, og husk nu at holde afstand. 😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker fra Coronaland...