Hjemmetræning med puls og garanteret ømme baller!

Dagens træning: Dum, stædig og virkelig forfrossen!

I går klogede jeg mig på træning her i denne coronatid, hvor vores udfoldelsesmuligheder er blevt få. I dag vil jeg nok klart og tydeligt fraråde nogen, at lade sig inspirere af min søndags workout!!

Godt nok har jeg en track record, hvor jeg igennem tiden har kastet mig ud i ret mange skøre projekter og fysiske udfoldelser, og man skulle jo tro, at jeg nu, i en alder af… eller lad nu det ligge 😝, men i hvert fald, at jeg burde være blevet klogere med tiden, men det er jeg åbenlyst ikke!

Jeg fik en racercykel af min bedre halvdel i fødselsdagsgave sidste år, da jeg ikke længere kan spille fodbold eller løbe ret lange ture, og så var det jo en genial måde hvorpå jeg alligevel kan komme ud og brænde noget krudt af. (Win win for alle i husstanden!) Jeg har ikke nået at køre så meget sidste år, og fik, lidt af nød, cyklen igang her i sidste uge, hvor jeg kørte et par ture. Den første var lige som stormen Laura ramte, og jeg var pænt vindblæst og havde VIRKELIG kolde tæer da jeg kom hjem, så det burde ligesom have været et vink med en vognstang, men åbenbart ikke. 🤦🏼‍♀️

I dag kl. 9.45 hopper jeg glad på cyklen. Jeg ligner en kæmpe kegle med min cykelhjelm og mine frygtelige briller, men glæder mig til en tur gennem skoven fra Risskov til Norsminde og retur. Ca. 50 km, hvilket under normale omstændigheder ikke er påfaldende langt. -Og når jeg har sat mig for, at det er den rute jeg skal cykle, så er jeg så tykhovedet at det ikke kan blive anderledes. Så, altså ikke noget med at vende om eller afkorte turen, heller ikke selvom jeg skulle blive lettere udfordret…

I modsætning til hvad nogen måske ville tro, så er jeg ikke sådan super grej fikseret. Basic stuff skal spille, men så er resten ikke helt så vigtigt. Jeg har ingen vinter cykelbukser, så jeg har selv bikset en løsning. Fandt nogle gamle Puma tights, som jeg klippede benene af, og fordi de her sådan nogle indbyggede gummi recovery striber, så sidder de perfekt under mine cykelbukser. Vupti – lange rør – tjek!

Varme cykelhandsker kunne jeg heller ikke helt mønstre, så et par arbejdshandsker, som jeg havde liggende fra sidst jeg løb Nordic Race måtte udgøre den accessori. Tjek!

Det fungerede også alt sammen meget godt i 12 graders varme i sidste uge, men i dag… Hold nu k…! Det var så koldt.

Jeg undrede mig godt nok over, hvor få midaldrende mænd i lycra jeg egentlig mødte på min vej, men nu ved jeg hvorfor! Selv for en med de rigtige galocher og full gear, så måtte det være koldt at cykle i dag i 4 grader. Solen skinner naturligvis, men det er for at narre fjenden – og idioter som mig!

-Jeg har forresten heller ikke fancy overtrækssko, så mine tæer var jo ved at falde af, selvom jeg da bestemt havde været forudseende og taget 2 par strømper på! Jesus! Flot Mette!

Altså, all in all KÆMPE rookie mistake!

Gudskelov havde jeg lidt medvind hjemad! Havde så meget snot i næsen, og i disse tider skal man jo være påpasselig med hvor man snyder det ud henne(!), at jeg var tvunget til at køre med munden åben, så mine blottede tandhalse blev udsat for værre kuldepåvirkning end hvis jeg havde spist en champagnebrus ved kun at bide af den! 😬

Normalt nyder jeg naturen, og lige præcis denne her tur ud omkring Norsminde og igennem det der hedder Store Nord, hvis du skulle være bekendt med området, er simpelthen så smuk, men i dag var det bare ren overlevelse mens pingvinerne stod i vejkanten og grinede! 🐧

Jeg havde så kolde fingre, at jeg til sidst hverken kunne bremse eller skifte gear. Jeg var der hvor jeg næsten håbede, at jeg ville punktere, så jeg, med nogenlunde god samvittighed, kunne ringe hjem og bede om at blive hentet. Ja, det ville være pinligt, men ikke så pinligt som at ringe hjem og bede om at blive hentet fordi jeg, som en voksen og fornuftig mor, ikke selv havde klædt mig godt nok på!

(Ja, jeg har både ny slange og pumpe med på tur, men hvem prøver jeg at narre. Om det så var en 30 graders sommerdag, og mine fingre var dejlig varme, så havde jeg med stor sandsynlighed ikke engang forsøgt mig med at fikse en punktering! Som den strong and independent woman jeg anser mig selv for at være, så havde jeg resolut grebet telefonen og ringet efter min mand i den situation! 😉)

Det var så min beretning fra dagens motion i Coronaland. -Nu hvor jeg har stået under den varme bruser i halvanden time, og har fået så meget føling i mine fingre, at jeg kan ramme tastaturet! Så, hvis du gerne vil ud og cykle, så er min klare anbefaling, at du klæder dig på ligesom alle de andre “smart asses” eller venter til temperaturen er steget et par grader! 🙈

Fortsat go’ søndag! Hold afstand, og husk at klæde dig varmt på!!! ☀️

Glad, lettere tumpet at se på, men stadig med varme fingre og tæer!

DYI cykelbukser – lidt kolde, men ellers ganske snedige!

Disse handsker – kan IKKE anbefales!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetræning med puls og garanteret ømme baller!