Dagens træning: Dum, stædig og virkelig forfrossen!

No April’s fool!

Nå, hvordan går det så derude i Coronaland? Kan du få tiden til at gå? Er du ved at slå dine børn ihjel? (Eller manden/konen for den sags skyld??)

Får du spist for meget? Trænet? Gået ture? Vasket tøj? Nå, nej – for du har vel også det samme på hver dag, og der er jo ingen andre der ser pletterne end familien – eller..?

Jeg fik en af de her mange tidsfordrivs-corona-challenges på instagram i går, som gik ud på om jeg turde vise dagens outfit frem. Og ja, naturligvis. Det er nemlig det sammen som i dag, i forgårs, sidste tirsdag og tirsdagen før! Og kommer du tæt på trøjen, så vil du kunne se, hvad vi har fået at spise de sidste par dage!

Nå, men her består coronauniformen af en langærmet indertrøje, hoodie, sportstop, tights og pumastrømper! (Every day! Altså på nær dage, jeg holder træningsfri, og tøffer rundt i et par ualmindelige bløde og behagelige Puma sweat pants, eller de dage, hvor jeg forvilder mig ud på lange kolde cykelture iført DYI cykelbukser. Ref. mit seneste indlæg!)

Jeg tror mange vil være enige med mig i, at ingen af os slider voldsomt meget på hverken garderobe eller make-up for tiden. (Hvis du er kvinde altså!) -Jeg sender også hver dag stjålne blikke mod reolen med stiletter. Nogle dage tager jeg et par på, går lidt rundt, mens jeg føler mig som en lille pige på eventyr i sin mors skoskab…

Tilbage til uniformen – nærmere bestemt den inderste del! -Og her bliver jeg simpelthen bare nødt til at sige, at hvis det her fortsætter meget længere, (…helt til sommer. Åh Gud bedre det!!!) så ender jeg med at få så flade bryster af at gå med sportstop hver evig eneste dag, at jeg bliver nødt til at få dem fyldt ud og hejst op! Sig mig lige, er det bare mig der synes at en løs hoodie retfærdiggør sportstop eller ingenting? 🙈

Gamacher er ret beset et fashion no-go for de fleste, men træningstights – det må man gerne! Og det gør jeg så – hver dag!

Nu er jeg også sådan en duks, som træner næsten hver dag, så det burde jo være ok, men så alligevel… Der er nemlig en faldgrube her!

Mine favorit tights er sådan nogle meget velsiddende banditter med kompression, som strammer og løfter de helt rigtige steder. (Modsat mine sports toppe!)  -Og det kan være farligt! Altså ikke sådan rent fysisk – tværtimod, men mentalt…

I disse corona tider, hvor man spiser lidt mere ureglementeret, barnet bager kager, som man ikke kan modstå og man også snildt kommer til at drikke et glas vin midt på ugen, så er det jo ren bluff fra buksernes side, hvis man fejlagtigt går og tror, at man er indeni, som man føles udenpå. Altså fast og spændstig!

Derfor er det godt med en en enkelt dag indimellem, hvor man hopper i de bløde bukser, og lader lår og rumpe hænge løst (også kaldet reality check) eller endnu bedre i sine skinny jeans eller et par skindbukser, for at se om de stadig kan lukkes!  -Et råd der hermed er givet videre til andre med hang til velsiddende træningstights!

Måske burde vi faktisk, i disse tider, hvor Casual Friday er rimelig overflødig, når ingen alligevel tager på kontoret, starte en trend med Dress up Friday, og alle sammen tage vores fineste tøj på – inkl. BH! Sætte håret og lægge make-up. -Så virker det også mere okay at åbne den flaske rosé allerede klokken 14! 😊 (Så måske burde vi rent faktisk lade som om mandag var fredag. Gå all in på Dress Up Friday for derved at kunne retfærdiggøre roséen både mandag og fredag?? – Okay, jeg finder selv ud…)

Ha’ en dejlig dag, lad ingen bukser narre dig, hold fortsat afstand, skift nu den plettede trøje og tro nu ikke på alt hvad du hører i dag! 😆

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Dum, stædig og virkelig forfrossen!