Hvad har morpinlig til fælles med Cesc Fábregas?

I told you so!

Godmorgen! Eller måske bare morgen…

Det der ikke måtte ske, det skete i går!
En piv kold morpinlig gik igang med at løbe rundt med en bold. Formen fejler som sådan ikke noget, men det ville mit højre lår da springe op og falde ned på! Måtte meget mod min vilje forlade banen midt i træningen, og duknakket tage hjem til T, som hulkende af grin måtte hente en pose edamame bønner i fryseren til mig i mangel på ispose! -Mens han konstaterede at “det var jo det han havde sagt, og hvis det der faktisk er en fiber, så kommer du ikke til at spille fodbold igen foreløbig”. Dobbelt op på ydmygelse! Skyd mig!

Kunne ikke falde i søvn og har sovet virkelig dårligt. Sidder i skrivende stund på Molslinjen. Skulle have kørt hele vejen til Helsingborg i dag, men måtte simpelthen svinge ned om havnen og afkorte turen lidt. -Så kombardo! Og fuck kolde lår! Næste gang løber jeg til træning og JA!  Næste gang, for jeg har ikke tænkt mig at det her skal bremse mig! Det må trænes væk! 😜💪🏼

Og ja, nu ved I det! Så ingen dumme kommentarer fra nogen, hvis I ser mig trække kraftigt på det højre ben.
(Ej kom lige til at tænke på denne her: “Jeg gør min entré men jeg halter på mit højre ben…” -Gæt en rapper! 😁)

God dag derude!

IMG_8121

Ja, med alt det sport der dyrkes i vores familie, så skulle man jo tro at vi havde en ispose! Tsk tsk…

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har morpinlig til fælles med Cesc Fábregas?