Instagram ekstase, redneck musik og havregrød

90210 og helt stram i masken!

Jeg er vokset op med Beverly Hills 90210, og serietorsdag med veninderne. Da serien sluttede følte jeg ligesom at en æra i mit liv var forbi. ELSKEDE den serie! Sidste lørdag var jeg ramt af lidt for meget vin fredag aften, og da jeg var alene hjemme, så så jeg faktisk Beverly i en 4-5 timer på Zulu. Den holder stadig, og Dylan er altså stadig hot! 😉

I torsdags så jeg Zulu Awards, og hvis jeg på noget tidspunkt har overvejet, at få bare et lille bitte stik et sted i ansigtet for at se yngre og mere stram ud, så blev jeg da skræmt fra vid og sans.

For fanden Tory Spelling! Det er jo stukket helt af! Dine bryster har været skæve i mange år, og det har vi lært at leve med, men dit ansigt!?! Hvor er det synd! Du virker jo ellers rigtig sød.
-Kvinden kan jo ikke fortrække en mine længere, og er få injections fra at lige kattedamen!

Trist ikke?

Nå, men man skal jo aldrig gøre sig til dommer for hvad andre gør, så hey hopla og go’ lørdag derude! 🙂

-Og et lille P.S.
I forhold til gårdsdagens indlæg, så har jeg lige en rettelse: T, du er uden sammenligning den dejligste mand i hele verden. Faktisk, hvis “Harvey” rent hypotetisk skulle begyndte at følge mig på insta, så ville jeg helt 100 blokere ham! ❤️

Donna Martin <3

Tori Spelling som jeg helst vil huske hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram ekstase, redneck musik og havregrød