Det er ganske vist! Den er tilbage!

Stubbebord og støvler fra helvede!

Jahh! Det har sneet og jeg er kommet til at jule en lille bitte smule, men den tager vi lige en anden dag! 🙂
Har også været ude at kælke, selvom om jeg aldrig troede det ville komme til at ske i dag, når det nu var for koldt i strømpesokker! 🙈

Har købt en masse forskellige Sorell støvler til hele familien inkl. et par super fede rigtige (og ikke tunge) snestøvler til barnet. -Men… de er sorte og oh gru – PINK! (-Og kan ikke byttes! Detajle… 😉) Dette er ikke mindre end verdens undergang, hvis I spørger min niårige arving! Barnet gik fuldstændig i bro over at skulle have dem på i dag, -hvor vejret som bekendt var til det. Efter heftig diskussion, så fik hun valget om at gå ned i hallen i strømpesokker eller tage støvlerne på. Hun valgte strømpesokkerne, hvilket i sagens natur var en kold og våd omgang, og hun kom tudende og skrigende tilbage. Jeg sprang en sikring og 18 blodkar inde i mit hoved, og havde det ikke været fordi der i forvejen var et par spillerafbud til hendes kamp, så havde jeg låst hende inde på værelset KUN iført støvler! (At forbyde hende at deltage i sport er den værste straf hun kan få, så et af de få kort den sure mor kan spille!)
Det kan godt være at hun udenpå er en drengepige, men indeni er hun prototypen på en pre-teenage pige af værste skuffe, og gudskelov er det i dag er forbudt at slå på børn! Lige så meget som jeg elsker hende helt op til månen og tilbage igen, så kan hun virkelig drive mig nuts! -Og havde manden min her kunne få lov at sige noget, så ved jeg med sikkerhed, at han ville pointere, at hun ikke har det fra nogen fremmede! 😝 Men når enden er godt er alting godt! Hun hader stadig støvlerne, spillede en udemærket håndboldkamp trods nederlag OG så blev vi naturligvis gode venner og nåede også at hygge på kælkebakken. ❤️

Nå, men jeg ville jo egentlig ikke hælde mor-vand ud af ørerne i dag. Jeg ville flashe mit nye bord, som jeg var i Skørping og hente i går hos Kalo Design. Kalo Design laver de flotteste stubbe og plankeborde på bestilling. Tjek deres FB side her eller find dem på insta @kalodesign
Vi er SÅ glade for bordet, og fik det indviet i går aftes. ❤️ Har desværre fået det med sorte ben i stedet for egeben, men der er super service hos Kalo Design, så de skulle gerne komme med posten inden længe, og så kommer det til at stå knivskarpt og lige præcis som jeg vil have det.

Det skal nok ende med at vi kommer til at bo rigtig dejligt igen, og selvom jeg på ingen måde mestre kunsten at tage billederne, så det hele ser typisk blogger perfekt ud, så kan det være der kommer lidt mere bolig i morgen! 🙂

Ha’ en dejlig aften.

image-5

Støvlen fra helvede!!! (Åbenbart!) OG det er IKKE min datter der poserer. Det er fra Sorells hjemmeside! :)

Støvlen fra helvede!!! (Åbenbart!) OG det er IKKE min datter der poserer. Det er fra Sorells hjemmeside! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ganske vist! Den er tilbage!