Reflektion og cirkusprinsesse!

Sommerferien lakker mod enden…. 😢

Sommerferien er næsten slut. Sidder her ved spisebordet med min datter, som ser en eller anden serie på computeren imens hun masseproducerer perleplader, og hunden ind imellem springer op med et sæt og blæser efter en lille perle, som han håber på er mad. Vejret skifter mellem solskin og skybrud. Se, så ved man heldigvis at det er sommer endnu.

Vi har haft en dejlig sommer og en fantastisk sommerferie i Spanien, som bød på både luksus og glamping, bjerge og hav, cava og træning, en teenager som er afhængig af snapchat, gode venner, masser af UNO og hunde på hjul. (Tjek denne her video!)
Nu starter hverdagen om lidt, og det har jeg faktisk ikke lyst til.

Sidder med en liste over alle de sportsaktiviteter som der skal meldes til og betales for til den kommende sæson, så det fik mig lige i kælderen for at hente arvingens Napapijri vinterjakke, som hun fik sidste år, og som bare ALDRIG blev et hit. Køb ikke en anorak til en pige med stort garn og hestehale. Hun har hadet den fra første sekund, og jeg har hadet at jeg købte den, så nu er en røget på trendsales, hvis nogen skulle være interesserede! 😉

Og apropos den afhængige teenager… Snapchat er sgu da vildt sjovt! Altså ikke på teenage-måden, hvor du SKAL sende en snap til ALLE dine 3000 venner HVER dag, og får et panikanfald hvis du er uden wifi i mere end 24 timer, og det bare er en tilfældig selfie du skyder afsted hver gang! -Men på den måde, at det er vildt sjovt med de grimme filtre man kan lege med derinde. Jeg er stadig rookie, men hedder mette_hp123, hvis det er… Om ikke andet så har jeg selv en fest! 😊

Ha’ en dejlig dag derude og fortsat dejlig ferie til Jer der stadig holder fri. 😘

Snapchat!

Snapchat!

IMG_9093

En lille afstikker til de andalusiske bjerge. Væk fra kold Rosé og Wifi!

IMG_9218

Vores faste følgesvend. Det klistrede UNO spil. Kommer frem på fancy restauranter såvel som på stranden. Taberen tager 10 armbøjninger! (Kan resultere i pinlige øjeblikke!!!)

2 kommentarer

  • Karina

    Ser saft susemig godt ud Mette😉 Er det en selfie fra i lørdags😂😂😂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • surgammeldame

    hahahaaaa… det der Snaptjat – det er præsis det jeg bruger den til – det er SÅ sjovt. Har ingen at sende til for jeg er sgu nok for gammel til det pjat ( eller også er det min omgangskreds der er hæhæ), men så laver jeg bare nogle sjove billeder og lægger dem på fjæsen.(Y)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reflektion og cirkusprinsesse!