Hvad drikker Møller..?

Anbefaling af et magisk sted i Danmark

Det er længe siden vi har været til bryllup, men i går var vi så priviligerede at være inviteret til et dejligt bryllup i Nordjylland. Det var en af T’s spillere, som jeg har mødt flere gange, men som sådan ikke kendte, og hans kommende hustru, som jeg aldrig havde mødt, så det var lidt anderledes. Et bryllup er jo altid en lykkelig begivenhed, uanset hvor godt man kender brudeparret, så jeg havde faktisk glædet mig, og det blev også en dejlig dag og en festlig aften.

Vielsen fandt sted i en lille landsbykirke udenfor Frederikshavn, og festen i Frederikshavn, så vi valgte at tage afsted fredag for at få en kæresteweekend ud af det. Jeg havde INGEN forventninger til hverken byen eller hotellet, så man kan rolig sige at jeg blev meget positiv overrasket.

Vi boede på det fineste lille hotel. Park Hotel  Hotellet er pragtfuldt både i indretning og stemning, og så har det den skønneste gårdhave og terrasse. Der var ren sydlandsk stemning fredag aften, da vi ankom, og jeg havde svært ved at få armene ned over stedet og stemningen. Solen stod lavt og roséen var kold. 😊 Lis, som ejer hotellet er rigtig sød, og der er ingen tvivl om, at vi skal tilbage dertil.

Frederikshavn er som sådan ikke noget at skrive hjem om – eller ikke det vi nåede at se af byen. Butikkerne lukker tidligt, og der er mildest talt en smule dødt. Da vi fredag aften havde drukket rosé i gårdhaven på hotellet dryssede vi ud for at finde lidt mad. På gågaden fandt vi smørrebrødsrestauranten “Smørgåsen“. Her fik vi alt fra sildemadder til fiskefrikadeller og roastbeef samt spændende specialøl. Normalt gider jeg ikke smørrebrød, men det her var virkelig godt og hyggeligt. Kan absolut anbefales.

Lørdag morgen, mens min bedre halvdel stadig trak torsk i land, gik jeg mig en tur. Jeg har normalt ALTID løbesko med alle steder, men af en eller anden grund havde jeg ikke troet jeg fik tid til en løbetur denne weekend, så jeg måtte simpelthen gå mig en tur! -Men det var ok. Jeg fandt mig en 7ELEVEN, takket være beach flags, som viste mig vej, jeg fik mig en kaffe og trissede rundt og fik set lidt nærmere på byen, krudttårnet og kirken, som er noget helt særligt. -Desværre er den under renovation, så jeg kunne ikke komme ind, men det må blive næste gang. (Tænk sig, at jeg nu er blevet så gammel, at jeg er begyndt at interessere mig for kirker! 🙈 -Men den er altså både smuk og har en spændende historie, så tænker det er ok… 😉 Frederikshavn Kirke.)

Nå, men jeg synes bare jeg ville give en lille anbefaling til en mulig destination, hvis sommeren skal bruges på at opleve små magiske steder i vores smukke lille land. Når sommeren viser sig fra sin bedste side, så er der ingen tvivl om at Danmark er dejligst. ❤

 

 

 

 

Park Hotel Frederikshavn

Gårdhaven (lørdag morgen, hvor solen ikke helt var fremme.)

 

 

Cigarhjørnet i cognacstuen

 

T var en anelse utilfreds med udvalget af tonic, men helt ærligt, man kan jo ikke få det hele! 😉

 

Mmm…. smørrebrød og kolde øl fra Smørgåsen

 

Snapsen sprang vi oer denne gang… 😉

 

Frederikshavn Kirke

 

 

 

Himmelhav – på toppen af Frederikshavn

 

Det smukke brudepar i Taars Kirke. (Billedet er tyvstjålet fra Line, en anden gæst til brylluppet. Når man ikke selv er tæt med brudeparret, så bliver det der med at tage billeder lidt akavet, så måtte på insta og søge på et sandsynligt # – og fandt dette dejlige billede. Kærligheden længe leve! ❤ 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad drikker Møller..?