Who wore it better?

Øl på bugten og Søndagskvisten i en hvid Opel Kadet!

Her til morgen kom jeg ud af døren i god tid.  Trafikken gled fint. Malou havde lavet røræg til morgenmad, T gik med hunden og jeg havde endda nået en kop kaffe. Alt var godt.

–Men det blev endnu bedre!

På P3 spillede de af en eller anden årsag pludselig Bamses ”I en lille båd der gynger”! -Og jeg ved godt at det, i dag, måske kun er en sang der spilles til enkebal og kræmmermarkeder, men jeg blev pludselig mega rørt!

Den sang er jo indbegrebet af min barndom. Blev taget tilbage til vores 80’er køkken alrum med det mørke tæppe, den gule murstensvæg. Rebet langs med panellofterne. Den grønne trykknap telefon. Spisebordet med kakler i midten og ikke mindst det flade stereoanlæg med radio, båndafspiller og pladespiller, hvorfra jeg husker lyden af diverse radiofølgetoner, Giro 413, ønskekoncerten etc.!

(Søndagskvisten hørte jeg altid ude i mine forældres hvide Opel Kadet. Formodentlig sammen med min usynlige ven Kristian! Så sad jeg derude og hørte først morgengymnastik med Helle Gotved (Don’t ask!) og derefter Søndagskvisten. –Guderne må vide hvorfor?!?  Så vidt jeg husker, så havde jeg altså også en radio på værelset!)

Nå, men det var Bamse vi kom fra. Der sad jeg i bilen og blev helt nostalgisk, mens jeg ville ønske jeg kunne bytte varmen fra mine lædersæder ud med siddestykket i en båd på det krystalklare vand.

Jeg kunne næsten mærke roen og solens stråler, og fik helt lyst til en kold pilsner! (Sejt ord! Det har jeg aldrig brugt før! 😊 )

Hvor er det bare en fin sang! Jeg mener det!!

Det kan sgu godt være at jeg heller ikke kan gå på vandet, men så kan jeg også så meget andet. Har SÅ meget at være taknemmelig for, og ved I hvad? Lige om lidt er det forår igen. Solens stråler bliver varmere og alting springer ud. Så bliver det sommer (og forhåbentlig en god én af slagsen!), og så tror jeg sgu at jeg låner en lille robåd, slukker mobiltelefonen, binder en snor omkring 2 kolde Tuborg, og ror ud på Århusbugten og tager en slapper!

(-Vil nok i virkeligheden foretrække Fynsk Forår fra Ørbæk, men økologisk tøse-øl rammer bare lidt skævt i pilsner kategorien! -Det burde nok faktisk være 2 Ceres Top, som Bamse garanteret havde foretrukket, men ved faktisk knap om de eksistere mere? -Og siden Ceres lukkede i Århus, så er det ligesom heller ikke helt autentisk længere… -Og hvorfor roder jeg mig nu ud i denne her bajer-brand snak…? Det var jo lige så idyllisk!
Nåe jo – er jo en Helm-Petersen. Det er en familiesvaghed at gøre korte historier lange! 🙈 )

Så skulle I til sommer, på en smuk, varm og blikstille dag, sejle forbi mig, syngende i en gammel robåd, så gør mig lige den tjeneste at lade mig synge selvom det lyder ad h til, men advar mig venligst hvis Molslinjen er på vej!
Selvom jeg har mine øl i snor, så ville det alligevel sætte en stopper for idyllen, hvis en af Kombardo’s store bølger kæntrer os! 😊

Lyt lige til denne her https://youtu.be/kcTiYW6mQ50, nap en kold pilsner og ha’ en fantastisk weekend!

Kh

Mormor 👵🏼

skaermbillede-2017-01-20-kl-09-30-14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who wore it better?