Redebygger mode og julepynt (øh ja, du læste rigtigt!) Hjælp!

Et ord mere om håndbold og du får det røde kort!!!!

Nogen har fortalt mig at det har været fuldstændig pragfuldt efterårsvejr i dag, men det har jeg ikke set meget til!

Som den store idiot jeg er, så vågnede jeg kl. 7. Familiens firbenede var som altid glad for denne gestus, så han både kunne komme ud og nifle og få noget mad.
Min dag i sportens tegn startede så allerede her, da jeg kørte ned for at træne. -Kunne vel lige så godt få noget ud af dagen. 🙂

Nåede herefter kun lige hjem til et bad og en kop kaffe med familien, inden turen gik til til Bellevue Hallen, hvor mindste arvings håndboldkamp blev fløjtet igang 10.45. Så spillede bonusprinsessen kl. 12.25, hvorefter turen gik videre til Vejlby Risskov Hallen, hvor manden 1. divisions herrer gav Køge smæk, og sejrede 34-22. Alt ialt indkasserede vi 2 sejre og et nederlag i dag.
Det er super fedt at have en dedikeret sportsfamilie, men hvis der er nogen der kaster en bold, fløjter eller lugter af harpiks resten af aftenen, så springer jeg en sikring! (Smiley med krydser i øjnene der trues med en gun!)

Nu sidder jeg nemlig på vores meget eksklusive madrasser fra Fakta (som udgør vores sofa lige p.t.) med et glas Fynsk Forår, (efter det lykkedes mig at få fjernet hunden!) og selvom jeg er VIRKELIG vred på manden min, så håber jeg alligevel at han smider sig ned hos mig, så vi sammen kan se Toppen af Poppen og være 100% Hr. & Fru Ligusterhæk.

Bonus info: Efter aftensmaden havde vi en mindre familie slåskamp, hvilket resulterede i at jeg, for første gang siden jeg var en genstridig teenager, sidder med ikke bare ét men hele to KLAMME sugemærker på halsen og adskillige røde mærker på røven, forårsaget af et snoet viskestykke. Jeg vælger dog at spille helt cool nu, men han kan bare vente sig……….. Lige pludselig når han mindst venter det… (Og har brækket begge arme og hans syn er blevet endnu ringere – SÅ slår jeg til og får hævn!!! 🙂

Fortsat go’ søndag derude, og tak for tip til julepynt! 😉

hund

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Redebygger mode og julepynt (øh ja, du læste rigtigt!) Hjælp!