Når reklamekampagner bare ikke holder vand..!

Juice Stop og barnegråd!

Efter at have eksekveret en quick & dirty workout 💪🏼 sammen med en god veninde søndag formiddag, så kørte vi på Juice Stop, som er et af mine favoritsteder, og verdens bedste alternativ til Lagkagehuset og Emmerys, som begge også ligger i Risskov.

Rikke fik en Acai Bowl og jeg fik en Hyben Bowl, begge yderst anbefalelsesværdige, samt en cortado med soyamælk.
(Juice Stop, som har det bedste udvalg af friskpressede juice, salater, sandwich og kaffe ligger både i  Risskov og  i Badstuegade, i hjertet af Aarhus, som jo fra i lørdags har fået status af Europæisk Kulturhovedstad! 👌
-Og til dig der er til juicekur, så er de også leveringsdygtige i den kategori! 😊 (Tjek deres hjemmeside ud: www.juicestop.dk)

Da vi kom ind, sad der et ungt par, som havde en lille dreng sovende i en klapvogn udenfor. Efter 5 min. satte ungen i et hyl, som via babyalarmen gav genlyd i hele cafeen.  Moren skyndte sig udenfor, og vi ventede i længsel på at faren fik slukke for babyalarmen. Finally! Tak.

Der gik jo ikke længe efter at drengen var kommet ind, til at han igen stak i det størst hyl. Bevares, det gør børn jo, og vores har jo også været små, men det vi undrede os mest over, var hvor længe det tog de unge forældre at reagere.

Og deres reaktion var ikke at tage barnet op fra babystolen og dikke dikke, hoppe hoppe, få øjenkontakt og vifte med et nøglebundt, som vi formodentlig havde gjort da vores var små. Nej, frem med mobiltelefonen. Et enkelt swipe, fokus på skærmen og så var der ro.

Det her gentog sig nogle gange. Moderen gik på toilettet og ungen skreg igen. Faren var meget længe om at reagere. Fortsat ikke et ord til barnet. Mobiltelefonen kom frem og der var ro.

Bevares, de to sure koner (os!) satte da pris på roen, men vi var målløse og lidt skræmte over hvordan forældrene fik barnet til at at være stille.

Jeg skal ikke gør mig til dommer for hvordan man opdrager sine børn. Jeg har da uden tvivl også gjort noget i opdragelsen af lille M, som fik andre til at undres! -Men da tilstedeværelsen af mobiltelefonen, overalt og hele tiden, i forvejen er det der giver anledning til flest småskænderier hjemme hos os, så kan jeg simpelthen ikke lade være med at blive en lille smule bekymret…

-Og jeg beklager. Det lækre billede nedenfor er tyvstjålet fra Juice Stops Instagram. Rikke og jeg havde nemlig IKKE telefonerne i brug, og tog ikke billeder af hverken os selv, kaffen, maden eller de stakkels forældre! 😉 😇

juicestop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når reklamekampagner bare ikke holder vand..!