Kan man dø af pyntegræskar...

Who wore it better?

Måske nogle af Jer troede at jeg stillede træsskoene efter T serverede suppe med pyntegræskar, men no harm done. Alle overlevede. Jeg har bare været en sløv padde!

Nu er december jo også en travl måned. Her tænker du  julearrangementer, fester, shopping, småkagebagning, konfektproduktion, juleklip og hvad har vi. -Og ja, det fylder, men nu ligger det jo sådan, at der hvert år i december spilles en kvindehåndbold turnering.
Havde du spurgt mig for 10 år siden om jeg ville se håndbold hver dag i hele december samt skippe en fodboldtræning for at se en kvindelandskamp, så havde jeg jo nok fornægtet både det og at jeg ville være begyndt at spille fodbold igen, men begge dele er et faktum i dag.  Vi ser jo for fanden håndbold hele tiden i december! Det er ligesom omdrejningspunktet i vores familie, og det er da mega hyggeligt, men det går altså ud over Morpinlig.dk.
(FYI: Det med håndbolden har jeg sagt ja til i kirken, da jeg giftede mig med en mand, som i mange år, har betalt sin halvdel af regningerne fordi han er rigtig god til det der håndbold, og som efterfølgende har formået at inficere hele familien med lugten af harpiks! Har selv en 4 årig karriere bag mig som juniorspiller i BMI, men hånden på hjertet, så var jeg sgu nok ingen stjerne på den bane! 🙂 

I morges fik jeg lige lavet en enkelt deling på min Facebook side, med et julekalenderopslag fra ChriChri, og det er den eneste aktivitet jeg har formået at tilføre Morpinlig på det seneste.
Nu har jeg jo ligesom selv betalt mig fra det (i arbejdsregi vel at mærke!), da eksponering af produkter på min egen lille amatørblog ligesom ikke sælger så vildt mange produkter, men i dag har Christiane Shaumburg-Müller flashet et af mine favorit-spil, og så er mit spørgsmål bare: Who wore it better? Og tror I også at L.O.C., lige som min bedre halvdel, bliver pissed hvis han taber?? 😉
(Se Christianes video her, og mit tidl. opslag omkring T, den dårlige taber her!)

P.S. Danmark spiller nu her kl. 18.25 🙂

P.P.S. Herrerne spiller VM fra d. 11. januar, og til dig der ikke er SÅ ligeglad med håndbold, så er der altså også andet at kigge på! 😉

Jesper Nøddesbo - garvet dansk landsholdspiller, som godt kan være det bekendt! ;) (Foto:TV2)

Jesper Nøddesbo – garvet dansk landsholdspiller, som godt kan være det bekendt! 😉 (Foto:TV2)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man dø af pyntegræskar...