Bamseøjne, julepynt og en ordentlig syg rulle marcipan!

Kan man dø af pyntegræskar…

Min mand har i dag stået længe i køkkenet og både presset dejlig juice, og ordnet grøntsager for at lave en deeeeeejlig grøntssagssuppe. Vi har en masse forskellige græskar liggende, og det havde jeg nævnt i morges, da han fortalte at han ville lave suppe. Nu valgte manden så, til trods for (synes jeg) helt klare instrukser om hvilke græskar der er til at spise, at bruge et af de mange (formodede) pyntegræskar vi også har liggende, og blendede med i suppen!

Suppen smagte i og for sig rigtig godt, og var pyntet med ristet bacon og græskarkerner, men det var bare ligesom hverken jeg eller pigerne (eller T selv for den sags skyld) rigtig kunne spise ret meget…

Især lille M var tæt på at gå i panik af ren frygt for at dø af suppen. Prøvede efter bedste evne at overbevise hende om, at der var brugt et helt fint græskar og alt godt, men… troede ikke helt på det selv.

Nu har vi googlet og googlet og der kommer altså ikke nogen søgeresultater der tyder på at man kan dø af at spise pyntegræskar, men de kan være giftige… Lige nu synes jeg måske at jeg har lidt ondt i maven, men det kan også være lidt lige som når nogen taler om lus, og håret klør!

Nu står suppen pænt i køleskabet, og så gør vi status i morgen – hvis vi da er her endnu!

Kender du nogen der har stillet træskoene af at spise pyntegræskar??

img_7339-1024x683

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bamseøjne, julepynt og en ordentlig syg rulle marcipan!