Happy Halloween

Konkurrence, spil og husfred!

Vi spiller ikke voldsomt meget i vores familie, men det hænger nu mest sammen med at vi alle er kæmpe konkurrencemennesker, så bølgerne kan gå ret højt.

T og jeg spiller ALDRIG sammen bare os to, og det er udelukkende for husfredens skyld!

Vi har masser af spil og mine personlige favoritter er Kalaha og Uno, men vi har lige fået en del nye, som heller ikke er helt ved siden af. Et af dem, Don’t be a Donkey, er et rigtig børne/familiespil, og faktisk ret morsomt.
T, lille M og jeg spillede det i efterårsferien og det endte faktisk med at T udvandrede fra stuen, virkelig sur! Det handler kort sagt om at man skal gribe nogle gulerødder og undgå at blive et æsel! Er man langsom (og uheldig) så taber man, og så sidder man iført æselører, mule og store tænder. Det ser seriøst sjovt ud! Lille M og jeg var knust af grin, da T blev æsel. Vi hulkede af grin! -Og da jeg så fandt ud af at der findes et # til spillet, så vi kunne uploade et billede af ham, så knækkede filmen helt, og han blev såååå sur! Altså må vi konkludere at spillet er sjovt, men at vi aldrig kommer til at spille det sammen igen! 🙂 (Tjek det ud her.)

img_9588

En anden favorit er spillet Sandt eller Falsk, som er et elektronisk triviaspil. Man skal være piv hurtig på tasterne, og flere af de 1000 spørgsmål er ret skøre, så nogle gange bliver det rent gæt og det er ret sjovt. Man godt blive ret presset af børnene, hvis de spiller med, for de er sgu hurtige på hænderne! Spil konsollen sørger for at guide jer i gang og styre spillet fra start til slut, så ingen komplicerede spilleregler, som jeg helt personligt selv HADER og aldrig forstår en dyt af! Konsollen stiller spørgsmålene, kommer med kække kommentarer, giver ledetråde, styre point etc. Man kan være 2-5 spillere og de skal være fra 8 år, synes jeg. Det tager ca. 20-25 min at gennemføre en spilrunde. Hvis du har lyst, så kan du få en smagsprøve og evt. udfordre dine venner på Facebook. 🙂 https://quiz.fbapp.io/sandt-eller-falsk-1418159

 400220_sandtellerfalsk

Det sidste jeg lige vil anbefale er også et super sjovt familie/party triviaspil. Smart Ass! Her skal du svare på spørgsmål i kategorierne hvem, hvad, hvor og hard ass. Reglerne er superenkle. Når spørgsmålene læses op skal hver spiller eller hold ”råbe” deres svar. Der er op til 10 ledetråde i hvert spørgsmål, så det gælder om at svare hurtigst mulig. Første mand der svarer er rundens vinder, så pas på med at vente for længe med dit svar. Den første person eller det første hold som lander på ”End Ass” er spillets ”Smart Ass”. Man kan være fra 2 til 12 spillere og det er fra ca. 10 år+

400219

Jeg er lidt i gavehumør, så tror faktisk at jeg vil lave en hurtig give away med et af hvert spil. 🙂 Skriv i kommentarfeltet hvilket spil du godt kunne tænke dig og hvorfor. Så trækker jeg en vinder nu på lørdag d. 5. november.

Game on!

(Alle 3 spil kan bl.a. købes hos Coolshop.dk, i Bog & Ide, Coop.dk m.f.)

6 kommentarer

 • Louise

  Elsker at hygge med venner, familie og et godt spil. Synes Smart Ass lyder sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Blicher

  Naaaaj hvor cool, har lige opdaget din blog!! Ville da være fedt at have Smart Ass med i vores meget autentiske og næsten ingen mobildækning sommerhus på Ærø 😀😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Æselørespillet lyder som det perfekte spil hjemme hos os. Tilpas gakket og potentielt grineflipudløsende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De lyder alle sjove, og alle på nær Thomas elsker at spille. Tænker faktisk at æseløre også vil klæde ham;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke markholt

  På med æselørene – det lyder SÅ morsomt. Fed blog iøvrigt, Mette 👍🏼😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at vinde “don’t be a donkey”. Et godt grin til alle aldre må simpelthen gøre dagen sjovere🙏🏻❤️️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Halloween