En opfølgning på mit Lala dilemma...

Happy Halloween

Ja, det er blevet mega kommercielt og blæst helt ud af propertioner, men… jeg er altså stadig fan. Har haft søde piger til uhyggelig aftensmad, og mens de nu er ude i kvarteret i deres fine kostumer for at lege Trick or treat, så deler Frank og jeg lige et glas vin (T er ikke hjemme) mens vi venter på flere børn!

frank

En af min datters veninders mor konstaterede, da hun kom for at aflevere sin datter, at hun sørme er glad for at jeg har børn! Jeg tænker hun mener, at så kan jeg få afløb for mit indre legebarn!

Her er pyntet op med græskar, lys og spindelvæv i hele indgangen til huset. Hver gang nogle stakkels børn banker på, så blæser Frank og jeg ned ad trapperne i skarp konkurrence af vores meget store og farlige vagthund, som desværre tager brodden af uhyggen, hvorefter vi åbner døren sammen og brøler af de stakkels børn.
For 20 min siden var det så en lille gut på 5 år og hans bror på 9. Gudskelov nåede jeg at se ham inden jeg også fik tændt for skelettet i døråbningen!

Arh men vi har jo kun det sjov vi selv laver! Børnene der har været forbi har været så søde og fine, og jeg er sikker på at de bærer over med at jeg er sådan en tosse! 🙂 Nu er mine piger retur og slikskålen er snart tom, så tak for i aften og happy Halloween! 🙂

 

2 kommentarer

 • Karina

  Til næste år slår vi os sammen Mette. Så giver vi den max gas… 😂😂😂 rygterne her i byen siger jeg har ligeså meget halloween pynt som nogen har julepynt😋 Vi har haft skræmmende spøgelser i indkørslen og edderkopper alle steder og uhyggelig musik udenfor… og så kom der slet ingen børn🙄🙄🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morpinlig

   Ej, hvor ærgerligt for Jer. Her kom mange til trods for at vi ikke bor sådan midt i et almindeligt villakvarter. Så ellers godt dine fine billeder på FB.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En opfølgning på mit Lala dilemma...