Et ord mere om håndbold og du får det røde kort!!!!

OOTH er åbenbart, ifølge 8 årig, total mormor style!! Nå…!

SKAL man virkelig høre sandheden fra børn og fulde folk?

”Mor, jeg synes du ligner en mormor! Altså mest herfra og nedad…” siger barnet mens hun føre en hånd hen midt på mit skinneben. WTF!!!
Synes da egentlig selv at jeg er ok smart… Et par fede jeans fra G-Star, en skinny og baggy combo style, som jeg har givet et let opsmøg. Hertil har jeg (lidt kækt, synes jeg selv! 😉 ) lige tilsat et par guldglimmer strømper fra COS og mine nye yndlingssko fra Acne.

-MEN DET FÅR MIG SÅ TIL AT LIGNE EN MORMOR???
(Følte mig et øjeblik fristet til at ryge ned på Mette 10 år niveau, og spørge om hun måske selv synes, at hun med sine sorte Adidas bukser, langærmede hummel løbetrøje og Estavana Polman #79 spillertrøje, selv synes hun var smart, men formåede at holde min bøtte! -Det er trods alt sportsuge på skolen, og uanset hvor momentalt kikset hun kan se ud, eller hvor kikset og pinlig hun synes JEG ser ud, så er hun jo mit yndlingsmenneske ! 🙂 Jeg kan tage det!!! 🙂 )

Nå, men det var mit, ifølge min datter, mit mormor outfit vi kom fra, og bevares, jeg vil da gerne give en cadeau til min mor på 76, hvis det er hende min datter sammenligner mig med, men helt ærligt… Tak for lort kl. 7.30, hvor man i forvejen godt, på dårlige dage, kan føle sige en aaaaanelse gammel!

Skulle måske prøve en lille lårkort, en over-knee sok og et par rottehaler i morgen! KUN for at se hendes ansigtsudtryk?? He he! 🙂

Har forresten her til aften været en tur i Skørping for at se på et helt specielt sofabord. -Og hoooold nu op! En masse fine stubbeting der var at finde helt i Nordjylland! Stay tuned – så snart jeg har fået vores bord, så skal jeg nok vise det frem og dele nogle links. 🙂

blog_mormor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ord mere om håndbold og du får det røde kort!!!!