OOTH er åbenbart, ifølge 8 årig, total mormor style!! Nå...!

Jeg vil (have mit) hjem NU!!!

Sidder i et hus der ikke er mit eget. -På en blomstret lorte foldemadras på gulvet, som er så tynd at min ellers velpolstrede bagdel gør piv ondt. Har jongleret dagen med arbejde, pakning og hus-koordinering, mens regnen har silet ned og lyset ligesom aldrig rigtig har brudt igennem. Min MAC har frosset alle programmer 3 gange, mens jeg har været midt i noget. Jeg synes ikke tingene i vores hus, som p.g.a. brand har været under renovation siden før sommerferien, er helt som de burde være på nuværende tidspunkt. Har pakket vores sparsomme køkkengrej ned, så måtte igen serverer top døsige makrelmadder for pigerne til aften. Har ikke trænet i flere dage og spist elendigt. T er ikke hjemme. Portugal har lige scoret. -Og fanme om ikke hunden også lige har brækket sig på min dyne.

Synes sgu ellers ikke jeg normalt ser glasset halv tomt, men lige nu mangler jeg vist lidt go’ energi!
Kunne faktisk godt tænke mig at spole tiden lidt frem til jeg sidder i vores nye sofa, i vores helt færdige hus, mens pigerne sover på deres helt egne nye fine værelser med ting, sager og legetøj igen. Jeg har igen friske blomster og levende lys omkring mig. Har fået trænet. Har lavet god og ordentlig mad i mit eget køkken og blah blah…

Stop tuderiet og gå i seng, Petersen! 🙂 I morgen skinner solen igen! Og vi er snart tilbage i huset!

Sov godt derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTH er åbenbart, ifølge 8 årig, total mormor style!! Nå...!