Jeg har set noget foruroligende her til morgen!!

Det er ganske vist! Den er tilbage!

Det er lørdag morgen og jeg har lige drukket en stor frisk grøntsagsjuice, lavet på vores nye slow juicer, som min mand kom hjem med forleden. -Så heldig er jeg nemlig – og han vil også gerne drikke juicen! 👌
Der gik det måske en anelse mere trægt med de to unge gutter, der går og hjælper min mand med vores tilbygning. Var overskuds “kone-i-huset” og stak 2 glas ud af vinduet. Først blev de meget glade, men så kunne jeg godt se på deres ansigtsudtryk, at det måske var en anelse for sundt, og at jeg måske havde været en anelse for gavmild med ingefæren. Lidt senere kom Thomas ind med de tomme glas, og spurgte om jeg prøvede at tage livet af drengene! Hrrmpf! Nå pyt, de fik vel varmen og enten havde de høflig drukket det eller også er der et par stauder, der har fået et ekstra skud vitaminer her til morgen! 🙂
Men altså, har du ikke en slow juicer – then go get it! Jeg ser bare frem til den dag, hvor de, ligesom ovnen, bliver selvrensende!  Det skulle være så nemt! Men det er det bare ikke!

Har for øvrigt en opflgning på mit indlæg forleden. Nu er det nemlig ganske vist! Scrunchien er tilbage!
Da min datter har formået at smide en ny hue og 2 par handsker væk på under en måned, vel at mørke uden at have brugt dem, og da der nu varsles om kulde og sne, så måtte jeg lige en tur i Aarhus’ bedste børnetøjsbutik Viable, som ligger på Nordre Strandvej 58a i Risskov. De har så mange fine ting i alle prisklasser. Fandt nogle ret fine huer og handsker fra MP til gode priser. Der var også en super fed rød tophue fra Kenzo til 350,-, som jo ikke er dyrt dyrt, men for det første ville min drengepige nok ikke kunne li’ den, og for det andet, så er det alligevel lige over min prisgrænse for børne accessories, som jo nok alligevel, pludselig og på meget mystisk vis, forlader denne jord og drager til hue/handske/strømpe/hårelastikhimlen – hvor der KUN findes én af hver! (Kender I den??)
Nå, men søde Iben, som ejer Viable og som jeg kender lidt fordi vi har kiddos på samme årgang i skolen, kunne fortælle mig at de unge piger valgfarter til butikken for at købe mink scrunchies! De ELSKER dem, og bruger dem også som armbånd! (Og Viable sælger dem til KUN 150,00. Rimelig skarp pris tænker jeg. -Altså hvis man er til rynkede hårelastikker der bringer minderne tilbage til 90’erne! 😝)
Du kan finde Viable på Facebook , på www.viable.dk og på Instagram @Viable_DK

Og nu vil jeg køre en tur til Nordjylland for at hente vores nye og meget længe ventede sofabord! Jahhhhh! Flasher det senere!

Ha’ en dejlig lørdag og husk at trække huen godt ned om ørerne, for det er dælme koldt! ❄️

IMG_6958

Taa daa! Dette er ikke et dødt dyr, men en scrunchie! (Og jeg kan ikke finde ud af at vende billedet! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har set noget foruroligende her til morgen!!