Brænd ej hverken huse eller broer!

Jeg er bare soooo last season! ;)

I dag handler mit indlæg overhovedet ikke om børn! Taadaa! Oh well, det gjorde det jo faktisk heller ikke sidst. 😉

Modeugen er netop skudt i gang, og det har jeg så valgt at fejre ved at være sooooo last season, og købe et par Isabel Marant støvler fra SS15! 😉 Et par sorte Rawson – de er sååå fine!

Har nemlig lige fået øjnene op for en helt fantastisk webshop, som har base i Aalborg – ligeledes langt fra modeugens champagne, stilletter, catwalk og hipsters. Tjek shoppen her: www.filucavfashion.com (Kan ikke få linket til at stå frem, og har ikke tid til at finde ud hvordan jeg gør, så træk lige din mus hen over det tomme mellemrum eller find selv shoppen på filucavfashion.com! 🙂 )

Jeg bestilte støvlerne i går, og de stod på mit skrivebord på kontoret her til morgen!
Det er virkelig god stil! Alt gik super smooth med at gennemføre handlen, og så har de virkelig mange fine ting og lækre brands i shoppen.
Der er også stadig udsalgs items tilbage. 😉
(-Og der er i skrivende stund 4 par Rawson tilbage – dog i brune.)

Nedenfor er desuden også et lille smugkig på de accessories, som dog fylder allermest i min verden mig lige i øjeblikket! 🙂 – Kan I gætte hvad det er? Hehe! -Glæder mig SÅDAN til d. 1. September! 😉

Boots

 

IMG_6027

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brænd ej hverken huse eller broer!