Lidt om Tivoli Friheden og om ikke at have brækket sig i "koranen"...

Brænd ej hverken huse eller broer!

I sidste uge var jeg forbi Puma Danmark, hvor jeg engang havde fornøjelsen af at være ansat som Marketingchef, indtil jeg skulle realisere mig selv og blev selvstændig! 😉

Jeg ELSKER Puma, og er så glad for at se, at især deres sneakers igen er blevet en del af gadebilledet. De laver virkelig mange lækre ting, og jeg har, i mange år, ikke ejet hverken træningstøj eller sneaks fra andre brands end Puma.

Da vi havde brand i huset, så mistede vi også alt vores træningstøj og de fleste af mine elskede sneakers. Som jeg tidligere har givet udtryk for, så er det, tro det eller lad være, bare ikke super fedt at skulle ud og købe alt mulig nyt i 68 forskellige butikker. Derfor ringede jeg til en gammel kollega hos Puma, og spurgte om han ville hjælpe mig. Det ville han, og jeg er top taknemmelig for dette!

Tilfældigvis er det jo lige nu, at alle de nye AW15 varer tikker ind på lageret, så jeg har fået mig SÅ mange lækre ting. Fede løbe tights, løbesko, løbejakke, hoodies, sweat pants, fitnesstoppe, træningssko, et par nye Suede, en vildt fed og praktisk træningstaske & you name it! Er sååå happy!

Forvildede mig ud i et par Nike udsalgskøb lige efter branden, bare for at have noget at træne i, men følte mig lige så illoyal, som når jeg en sjælden gang drikker en RedBull…
(Har også en fortid hos CULT… 😉 )

Skulle naturligvis også lige en tur igennem Pumas showroom for at tjekke flere af de nye varer ud samt nyheder for SS16, og I’m telling ya, der kommer virkelig nogle fine ting, så hold øje med kattedyret derude!

Mine favorit sneaks har længe være mine elskede baby pink Puma suede, som jeg faktisk har forsøgt at få renset for sod, men desværre ikke med det store held. Derfor blev jeg såååå glad da jeg så, at der kommer en ny rosa Suede model her til efteråret. Den må jeg bare eje, og jeg vil tælle dagene til den kommer på lager! 🙂

PUMA ROCKS og det gør gamle samarbejdspartnere og kollegaer også. Det var ordene herfra!
Nyd den smukke sommeraften – nu er den her jo endelig! 🙂

Faas 300. Letvægts løbesko med lavt hældrop. Perfekte til træning. Favoritter! :)

Faas 300. Letvægts løbesko med lavt hældrop. Perfekte til træning. Klart mine favoritter! 🙂

Puma Suede

Puma Suede – en klassiker fra 1968

Faas 600 med matchende løbetights - OG jakke faktisk! ;)

Faas 600 løbesko med matchende løbetights – OG jakke faktisk! 😉

Snedig træningstaske med masser af praktiske rum! I like!

Snedig træningstaske med masser af praktiske rum! I like!

Bunker af ren kærlighed! ;)

Bunker af ren kærlighed! 😉

3 kommentarer

 • Lotte

  Mega fede løbetights OG løbesko – dem kan man da godt eje selvom løbeturerne er blevet bandlyst hva 😉
  Er de i shops nu Mette? Eller er man nødt til at være PUMA insider…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morpinlig

   Tak! Hvis ikke de er landet på hylderne, så gør de i løbet af kort tid. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin samling du har dig! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om Tivoli Friheden og om ikke at have brækket sig i "koranen"...