Stubbebord og støvler fra helvede!

Walla-højtlæsning & lokal kunst!

Tror nok at jeg i går, i et øjebliks begejstring over min nye stue, lovede at dele lidt mere bolig her på bloggen, men da det jo i virkeligheden ikke er min spidskompetence, så har jeg først lige et lille bogtip, som jeg vil dele med Jer, der stadig læser for jeres børn!
Manu Sareen er langt fra bare en kedelig politiker! Han er også en ret cool forfatter, som har skrevet  “Iqbal Farooq” bøgerne. De er VIRKELIG sjove! Især når man er med på en lytter, som jeg var her til aften.
Min mand er født i en lille døsig flække ude mellen Silkeborg og Herning. Meeeeeget langt fra Blågårdsgade på Nørrebro, og hvor jeg er ret overbevist om at de stadig ikke har set skyggen af en indvandrer! -Så det er ikke der han har det fra! 🙂
-Men han kører den vildeste Achmed stil når han læser op. Det er rent hørespil!  Love it! Arvingen læser nu også bøgerne selv, så du behøver altså ikke føle dig tvangsindlagt til at tage et retorikkursus i Gellerup, Voldsmose eller Ishøj for at få fornøjelsen af bøgerne!
Er I ikke så bogagtige, så bliver Iqbal også filmatiseret, og  Iqbal og den Hemmelige Opskrift kommer i biografen d. 17. december. Vi er så klar! 🙂

Nå ja, og så var der jo noget med bolig… -Tro nu ikke at jeg uploader lækre billeder, sat med det helt rigtige lys, luksusloppefund, Lyngbyvaser, Royal Copenhagen porcelæn eller andet fancy! Not gonna happen! 🙂

Vil dog gerne dele en historie om en lille fin butik, som jeg har overset i alle de år jeg har boet i Risskov. Jeg har set den, men af en eller anden mærkelig grund er jeg aldrig gået derind.
For en lille måneds tid siden gik jeg tur med min datter, hendes veninde og venindens mor, som ofte har handlet i butikken, og takket være Pernille, så fik jeg endelig rumpetten derind! Det er en skøn butik, med kunst og interiør, og indehaveren er virkelig sød. Butikken har ikke en fungerende website og heller ikke en FB side, men følg evt. butikken på insta @bastaartdk. Indehaveren er gift med en kunstner, Lars Kristian Hansen, der maler nogle fantastiske billeder, som også sælges i butikken. Jeg faldt for nedenstående 4 stk., som jeg måtte eje, og som lige nu står og venter på at vi finder den helt rigtige plads til dem. Jeg fandt også en stor kurv, som vi bruger til gulvpuder og tæpper, til en vildt god pris samt den fineste store bambuslanterne til bloklys, som jeg ikke lige har knipset et billede af, og jeg gider virkelig ikke lette røven for at gøre det nu. Sorry! Men tro mig – den er også fin! 😉
Jeg elsker at støtte de små lokale butikker. Forleden fik børnetøjsbutikken Viable mit shout out og i dag går det til Bastaart!

Fortsat god aften derude!

Flotte malerier af Lars Kristian Hansen

Flotte malerier af Lars Kristian Hansen

Kurv fra Bastaart. Tæpper og gulvpuder fra Ilva

Kurv fra Bastaart. (Tæpper og puder fra Ilva.)

Et skørt lille træ fra REMA1000, som jeg ikke kunne stå for.

Et skørt lille træ fra REMA1000, som jeg ikke kunne stå for! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stubbebord og støvler fra helvede!