Så brug dog ringklokken eller snup en Sneakers!

Redebygger mode og julepynt (øh ja, du læste rigtigt!) Hjælp!

Ja, det bliver ikke til meget blogskriveri for tiden. Der sker en masse, men ikke noget at skrive hjem om – eller jo lidt måske…

På næste fredag kan vi begynde så småt at flytte ind i vores hus, som er blevet renoveret efter branden i juni! Jahhhh!

Er gået totalt i redebygger mode. Har været ude og bestille nye møbler og brugt lang tid på at finde ud af hvad vi skal have. Går lidt fra det minimalistiske til det nordiske look nu, og selvom jeg aldrig har interesseret mig for interiør, så begynder det at vokse på mig. (Eller jo, interessen har altid været der, men jeg ser og ønsker mig jo ALTID alt det der koster en gård på landet, og så har jeg andre prioriteter. Ikke at vi ikke altid har boet pænt, men bare meget minimalistisk med få lækre ting. Sådan et hjem, hvor folk sidder på kanten af sofaen og nok egentlig aldrig synes det er helt hyggeligt. Dét laver jeg om på nu! 🙂 )

Nå, men jeg har brug for et råd. -Og det er noget jeg ALDRIG troede jeg skulle spørge om, men here we go: Vi er jo ligesom lidt nede på julepynt eftersom det tog sig en tur i flammerne. Lige pludselig bliver det jul, men hvor finder jeg et sted der sælger julepynt. Må gerne være lidt lækkert, ikke for Gertrud agtigt OG så må det gerne være til fornuftige priser. Går normalt ikke all in på julen, men nu hvor jeg ikke har så meget som et julehjerte, så har jeg åbenbart et enormt behov for at forberede mig og kunne skabe et hyggeligt julehjem.

Kom frisk – hvor skal jeg gå hen? (Helst online.)

Go’ lørdag!

hoptimist-julepynt-rudolf

6 kommentarer

 • Soren

  ved Ikke om det fortsat findes men I Hundslund plejer der at vare stort julemarked med alt muligt juleknald

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Har lige set der åbner en stor julepynts butik inde i Bruuns – tjek nettet for dato.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  1stfloor.dk både online og fysisk butik i Egå, næsten ved siden af Tendens. Plejer at have super fint julepynt og alt andet lækkert pynt til hjemmet… Tjek det ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så brug dog ringklokken eller snup en Sneakers!