Fiskeskæl og falsk filler!

Så brug dog ringklokken eller snup en Sneakers!

Follow my blog with Bloglovin

Nu cykler jeg jo til og fra arbejde. En skøn tur langs med vandet, som forløber helt fint indtil jeg rammer Kystvejen ved Aarhus havn. Om morgenen er det egentlig ok. Der er stadig vildt mange cyklister, men det er ligesom de stadig er for trætte til at opføre sig grimt.

MEN når vi så når hen imod klokken 16, så farer der tilsyneladende en djævel i visse cykelister! De er fuldstændig lige så slemme som bilisterne på 4 hjul.

Her forleden var jeg på vej hjem ved 16.30 tiden. Kører ad Mejlgade igennem krydset ved Randersvej. Der er mange cyklister og alle kører lidt ind imellem hinanden. (Mejlgade er altid et cyklisthelvede. Kører ALDRIG den vej i bil. Cyklerne viger ikke en meter, og vejen er meget smal! Another story!)
Da jeg så er kommet igennem krydset, så er det en mand der kører ind i mit baghjul. Med vilje!!! Seriøst?? WTF! Jeg råber hvad han laver. Han råber tilbage, at “jeg sgu da kørte ind foran ham“. Okaaay… Jamen, så kør da ind i mig. Det er da helt cool!! Så må du gerne!
Nu skal jeg ærlig indrømme, at jeg til tider også kan være en kende ilter, så jeg beder ham om at slappe af, hvorefter han giver mig fingeren og kører med den højt i vejret hele vejen ned ad Mejlgade. “Right back at ya, din spade” flyver det ud af mig, mens jeg signalere tilbage med samme finger.
Ja, jeg ved det. Jeg røg ned på hans niveau, men jeg blev virkelig overrasket og gal over den opførsel, og over at han med fuldt overlæg kørte ind i mig!

Jeg har oplevet den slags i trafikken, som bilist, adskillige gange, (altså ikke at andre billister har torpederet mig med vilje!! 🙂 ) men at møde dette temperament på to hjul, det kom bag på mig.

Faktisk skulle jeg bare et par hundrede meter længere ned ad gaden, inden endnu en mand råbte ad mig! Jeg skulle lige spænde min taske i cykelkurven, som var ved at gå op, og slingrede en lille smule, uden dog at være til fare for andre end mig selv. “Så kør dog ordentlig” brølede tossen rasende ad mig.
Excuse me!? Hvad sker der for folk. Snup en Sneakers for crying out loud!

Er det bare mig der skal trække ind til kantestenen, pudse cykelklokken, og  acceptere at det er stilen på cykelstierne nu? -Eller hvad tænker du?

keep-calm-and-behave-yourself-2-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskeskæl og falsk filler!