Hvad vil du egentlig kalde en stjerne?

Familien i glas og ramme – sort på hvidt.

En af mine helt gamle veninder fra folkeskolen, som jeg takket være de sociale medier, har re-connected med, er født med en gave! Hun er super kreativ og laver en masse lækre og skæve projekter, som omfatter alt fra møbeldesign til børnebøger og tegninger.

Mia har netop lavet denne tegning til mig på baggrund af forskellige stikord omkring vores familie. -Og jeg elsker den!!

Mia laver disse tegninger på bestilling og du kan finde hende på instagram: @msj1973, hvor du også kan se noget af alt det andet hun laver. (Jeg ved hun har et website in the making, men indtil da, så find hende på insta. 😊)

Jeg har desværre ikke fået billedet rigtig op på væggen endnu. Er ved at rekonstruere en billede-væg, som havde inden vi havde brand i huset. Jeg har købt nogle af de posters vi havde fra onemustdash.com og enklamide.dk (som har ret mange fine ting), fundet nogle nye, lavet et par kreative løsninger samt Mias fine skitse, men der mangler stadig lige indhold til et par rammer inden jeg sætter T til at få rammepuslespillet op på væggen.
(Og jeg ved han glæder sig helt vildt til denne opgave, og kan næsten ikke vente!!! For jeg står jo under ingen omstændigheder og kommandere, dirigere, kommenterer og er bedrevidende, når jeg sætter ham til en sådan opgave. Som i overhovedet ikke. Næh nej! Jeg holder bare støvsugeren hver gang han har boret et hul. Smiler sødt, kysser ham kærligt på kinden og siger tak, mens jeg har fuld tiltro til at han måler rigtigt. Eller noget… 🙈 )

Nå anyway! Ville bare vildt gerne flashe Mias fine tegning, og give anbefalingen videre. -Det er jo også en genial gaveide. I’m just saying! 😉 )
-Og ej at forglemme, så havde Mia også sendt kopier med orginal-tegingen, som man evt. kan få sine børn til at farvelægge eller de kan få kopien på et tidspunkt. Ret fint synes jeg.

img_9940

Ridehjelmen og pisken har Mia selv sat ind baseret på et minde hun og jeg har sammen fra da vi var børn. Lidt sødt.

img_9729

Så fint var kuverten med skitsen dekoreret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil du egentlig kalde en stjerne?