Dansk sommer, lort(e) spil, tudser og skovsnegle!

Ordenstosse og udsalgsgoodies!

Glemte helt i al min sommerhus idyl med spil og hundelort, i mit sidste indlæg, at fortælle at jeg også havde nået liiiiige at klemme en lille halvanden times shopping ind i programmet! Havde et ærinde i Aarhus i mandags, og da jeg på instagram så at Utzon skulle af med de sidste udsalgsvarer, så blev det lige prioriteret ret højt at nå ind omkring Vestergade! 😉

I Utzon fandt jeg den hyggeligste cardigan fra IRO, i Mulberry – et armbånd og en ny pung, og i en lille butik ved siden af Mulberry (DEE) fandt jeg en Muubaa skindjakke til -50%, og fordi jeg egentlig gerne vil have en Rick Owens (til en lidt anden pris jo…hmm…), så måtte jeg prutte lidt om prisen og gik derfra med en super fin sidste års model til 1500,- Den er rigtig fin for nu, og jeg har jo ligesom ingen jakker… -Og så mener jeg jo godt at kunne retfærdiggøre et mere ekstravagant køb, når den rigtige jakke pludselig hænger foran mig. 🙂

Jeg er normalt ikke særlig Mulberry agtig. Min favorittaske – den gamle Roxanne, afgik ved døden da vi havde brand i huset, og det er jeg vildt ked af, men ellers er jeg ikke så stor fan. Det er min veninde, som jeg havde med i mandags, og derfor endte vi i Mulberry butikken, og vi fik faktisk begge købt lidt diverse. Jeg fandt et armbånd og en ny pung, og pungen blev jeg i den grad provokeret til at købe! Både den søde salgsassistent og min veninde var chokerede over hvor kikset en pung jeg havde! Øhhh Nå!!
-Men kender I det – når man først har en pung der fungere, hvor der er plads til alle kortene og alting har hver sin plads, så er det bare ikke nemt at finde en ny, og så kan den have nok så mange løse tråde og lugte af gnu! (Eller er det bare mig…?)
Jeg lavede et kæmpe show og endevendte en masse punge. Prøvede dem og skulle helt autistisk have alting til at ligge rigtigt ellers var det no go – og det er jo helt sindsygt så meget lort man har i sin pung. Betalingskort, træningskort, forsikringskort, sygesikringskort til sig selv og arving, lånekort, kort mig dit og kort mig dat! Midt i det hele fandt jeg så et parkeringskort, der havde været væk i flere måneder, og som jeg havde givet alle mulige andre på kontoret skylden for at have forlist (UNDSKYLD!!!)
Nå, men jeg fik sgu en pung!!! En fin en! Jeg er kæmpe glad! Og den var på udsalg!! Juhuu! 🙂

Og hov forresten…. Nogle få af mine ting er blevet forsøgt renset efter branden. Er ret ordentlig med mit tøj og fodtøj, og efter en omgang rens og rengøring, så er det bare ikke det samme. Noget er decideret ødelagt og ryger ud, men andre ting er blevet helt rene. -De ser bare ikke ud som før. Kan ikke forklare det… Kan bare ikke ha’ dem, når jeg ved hvordan de har set ud eller lugtet, selvom de er helt fine nu…  Så tjek min profil på trendsales ud, hvis du vil gøre en god handel! (mette_helm) (Og NEJ! Jeg måler ikke lommerne indvendigt fra eller noget andet! Buy As Is! Du gør en god handel! 🙂 )

Ciao! 🙂

Image-4

IRO, Mulberry, Muubaa & Mulberry

IMG_5964

Min gode gamle BelSac pung… R.I.P.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk sommer, lort(e) spil, tudser og skovsnegle!