London, Bratz & Girls with Guns!

Dansk sommer, lort(e) spil, tudser og skovsnegle!

Fordriver lige p.t. den danske sommer sammen med familien i et sommerhus nær Ebeltoft. Det er fanme op ad bakke! -I bogstaveligste forstand. Bliver jo rastløs indenfor i sådan et vejr, så dagens højdepunkt er min intervaltræning i området! -Sikker på at vores tyske naboer tror jeg er skingrende skør når jeg for 10. gang blæser op ad grusbakken med tungen ud af halsen! -Men hey – skal aldrig se dem igen, og det er desuden en nødvendig ventil for at min familie kan holde mig ud resten af dagen!

Det er jo heldigvis, i bund og grund, piv hyggeligt at være sammen med min dejlige familie, og bare komme helt ned i gear. Pigerne hygger sig, spiller spil og blæser rundt i naturen. (Det er nemlig kun mig der kan komme på nettet! Internetdeling fra MIN telefon og til MIN computer! Hehe!)

Her er en skøn grund og med regntøj og gummistøvler, så går det hele jo, og indenfor går tiden med at spille. –Bliver dog en smule anstrengt når de for 117. gang spiller det nye Monopoly, hvor papirpengene er afskaffet til fordel for en dankortautomat UDEN volume off knap. Man bliver jo skingrende sindssyg af den bip lyd, og især når den kombineres med tøsede småskænderier omkring prisen på skødet til Frederiksberg Have eller Christiania! It drives me nuts!!! (Tak til min veninde Camilla, som var meget forhippet på at vi skulle låne den nye version i stedet for den gamle. Bare vent, jeg skal nok finde på noget enormt støjende til din arving, når du mindst venter det!!)

Når det hele bliver for meget, så kan jeg heldigvis gå en tur med hunden… I går aftes gad han bare overhovedet ikke gå med mig. Han var træt efter en lang tur ved havet, og synes måske nok også der var lidt for vådt udenfor, men det er nu altså én gang mig der bestemmer. (Eller noget…) Det blev en tur med tvang, og så lige pludselig – det lille svin, så åd han en sgu skovsnegl! Ja! For real! Klamme hund!!! Tænk hvis børnene også brugte det trick! Jeg sværger, jeg havde nær ørlet midt på stien!

I morges havde den dumme hund så skidt på gulvet. ”Så kan du lære at æde snegle” sagde T tørt og blev i sengen indtil jeg havde tørret op! Business as usual!

T er ude at cykle (det er jo det mænd der nærmer sig 40 gør i dag! Sorry skat! 😉 ) Pigerne er endelig stoppet med spillet fra helvede, og svinger sig i træerne ude, så nu vil jeg gå indenfor lidt og rydde op. Vejret har været pænt stabilt, så jeg har siddet på terrassen, hygget og arbejdet.
–Gudskelov uden visit fra den bandit der var her i går! Måtte for første gang i RIGTIG mange år råbe på min gamle far, som en tøs på 14! (Ja, han var på besøg, så det var ikke sådan helt ud i det blå, og T var her ikke!)

-Der var nemlig en kæmpe tudse! Som i KÆMPE! Og den sad i vores sko! Mindste arving var ved at tisse i bukserne af grin og jeg af skræk. En af ulemperne ved at blive voksen. Som barn fangede vi dem og legede med dem… Vi gav dem endda navne. Ad!

Gudskelov har jeg fundet min prins, så jeg behøvede ikke at kysse den og fik den faktisk selv op på en plastik skovl og flyttet ud i buskadset. Dyyyygtig!

Nå, men ha’ en dejlig dag derude og husk: Der er ikke noget der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning! (Nooooooooot!) 🙂

IMG_5943

 

Spillet fra helvede, som hverken jeg eller morfar forstår! (Mindste barnet tørrede ham totalt i går!) Giv os papirpengene tilbage og sluk for lyden!!

IMG_5904

 

Ahhh…. Kærlighed, ro og sommerferie!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London, Bratz & Girls with Guns!