Alting skal nok gå, når bare man har sine klipklappere og hinanden!

London, Bratz & Girls with Guns!

Var i London sidste onsdag med en RIGTIG blogger og ikke bare sådan en hyggebandit som jeg selv. 🙂
Fnulan blogger i Sverige og hende (ja, Malin hedder hun faktisk!) havde jeg med til et Bratz presseevent på The Sanderson i London?
(Virkelig lækkert! Og dyrt! Tænkte egentlig at jeg ville have købt et par ekstra flybilletter og inviteret husbond og arving med, meeeeeeen…. en enkelt overnatning koster 4000+, så da valget stod mellem mini ferie på The Sanderson eller nye tasker (altså tasker tasker – ikke den anden slags tasker!) så vandt mit indre shopping gen! -Og selvom mit hjerte ALTID vil tilhøre familien, så tabte jeg det også i Max Mara og endte med at få en lækker sort model med hjem. (En taske altså! 😉 )
Havde aldrig mødt Fnulan før, men efter det vi egentlig kom for, så tog jeg hende med på speed shopping inden turen gik retur til DK, og det var så hyggeligt. I kan læse hendes egen beretning her: http://www.femme.se/fnulan/2015/07/19/london-calling/

Elsker London, men midt i juli er det et helvede at gå rundt i den by, men nu var jeg der jo egentlig også rent arbejdsmæssigt. Kan nemlig fortælle dig en hemmelighed… Bratz dukkerne bliver relanceret og de kommer til ar rykke for VILDT! De har været igennem et kæmpe make-over, og kommer tilbage i konge kvalitet, men de vildeste detaljer, nye værdier og ikke mindst med features og legeværdi, som rammer vores piger hvor de er i dag.

Ved godt at jeg naturligvis er farvet fordi det er mit job at markedsføre dem i Norden, men jeg laver aldrig noget som jeg ikke brænder 100% for, og helt seriøst, så sagde jeg bl.a. ja til mit job som Marketing Manager for Amo Toys Scandinavia, netop fordi jeg ville få ansvaret for at få disse dukker tilbage top of mind hos målgruppen.
Excuse my French – men de er the shit!!!! Og jeg glæder mig SÅÅÅÅ meget til at kunne fortælle mere om dem og ikke mindst vise Jer nogle billeder. Vi lancerer i norden d. 1. september, og alting er stadig lidt hemmeligt… 😉

Min egen tomboy har undtagelsvist fået et sneak peak, og selv barnet der foragter pink, har allerede udpeget sin favorit, som hun MÅ eje!,-Samt naturligvis også den fjernstyrede Bratz bil, som også kommer på markedet, og som egentlig går ret godt i tråd med alle hendes Nerf Rebelle guns. (Disse distribueres ikke at Amo Toys, og dem har jeg på ingen måde aktier i, så ingen skjult reklame her, men en helt gedigen anbefaling til enhver mor, der selv synes en hurtig krig er spas, og som ikke har noget imod blå mærker i r*ven! 🙂 De er seriøst geniale, de guns! -Findes også til drengene, men der er bare noget cool over en gun, som kan foldes sammen og ligne en dametaske!)

Nå, men It’s good to be Bratz, og jeg synes det er fantastisk at være på arbejde i denne uge. Husk paraply derude! 😉

IMG_5407Barnets Nerf Rebelle (Shit! Jeg savner mit hus, som ses på billederne her, og tak til min Nerf pusher for direkte levering af nye guns efter branden!)

 

 

IMG_5677IMG_5730 Kan anbefale “Yasmin is a Boho Beauty”! 🙂

IMG_5678IMG_5679

 

Nu med fletning ala Raya! Made in London!

IMG_5740  Arbejder stille og roligt på at få bygget en samling op igen.
Hils på denne fine Max Mara sag.

 

IMG_5718 It’s good to be Bratz! Featuring Mette. Limited Edition. Kommer i butikkerne 1. sep. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alting skal nok gå, når bare man har sine klipklappere og hinanden!