Jeg vil (have mit) hjem NU!!!

Sofa, Charlie og voksent TV møbel!

Vi er tilbage i vores hus. Yeahhhh! 🙂 Det er simpelthen så ubeskrivelig fantastisk! -Godt nok er huset ikke helt 100% funktionelt endnu, men vi kan være i flere rum OG vi har fået en sofa!!! Der er fanme lækkert! 🙂

Helt crazy at kunne slappe af igen efter 4 måneder på klapstole!

Jeg har fået lov at vælge sofa, og resten af familien har valgt TV. (Det har jeg måske fortrudt en smuuule… for nu er jeg også lige pludselig, og for første gang ever, den voksne ejer af et TV møbel, som jeg af hjertet har hadet hele livet! Men det her helvede af et TV kan ikke hænges op, der hvor det nu skal placeres i vores stue, og så måtte jeg jo overgive mig, og bruge en formue på et tilnærmelsesvist pænt møbel!)

Nå, men hey! De fik TV og jeg fik den sofa jeg ville ha’! Forelskede mig i denne her turkise bandit fra Ikea – Söderhamn hedder den. Troede ALDRIG at jeg skulle have en sofa fra Ikea (men troede jo på den anden side heller ikke, at jeg nogensinde skulle have et TV møbel!)  men den holder max, og vi kan være i den alle sammen – UDEN nogen brokker sig over at få tæer i hovedet! (Og den var faktisk også ok at samle. Sender dog alligevel en tak til datters skolevenindes far, for at give en hånd med, og derved reducere risikoen for ægteskabelig uoverensstemmelse! 🙂

Det smarte med en sofa fra Ikea er jo også, at det giver råderum til at handle steder som f.eks. i www.tendensshop.dk, som har mange fine ting – i en liiiidt anden prisklasse. Ren win win! Så her har jeg shoppet det der TV møbel, lamper, tæpper og andre gode sager.

Nu mangler jeg bare at finde nogle cool puder at blande med de ensfarvede puder, som sofaen er født med, så gode fif modtages gerne.

Apropos sofa, så mangler vi godt nok at få noget ordentligt lys, men det er stadig en ren fornøjelse at kunne ligge i en sofa og læse igen. Arvingen har kastet sig over Szhirleys nye bog “Charlie på Musiklejr”. Hun har slugt den råt, og kan næsten ikke vente på 2’eren, som eftersigende først kommer til sommer. Så står du og mangler læsestof eller adventsgave til din læselystne kiddo, så kan jeg varmt anbefale Szhirleys bog.

Den handler om Charlie på 12 år, som er vild med musik. Sammen med sin bedste veninde, Andrea, skriver hun sange, synger og står på rulleskøjter. De to piger deler alt, og så snart det bliver sommerferie, skal de på musiklejr sammen med en masse andre børn. Det bliver en sommerferie med mange nye venner, og måske kommer pigerne også til at lære Max bedre at kende… -Ja, det er det der står der bag på bogen. Jeg har jo ikke læst den, men er barnet begejstret, så er moderen det også. That’s a fact! 🙂

Ha’ en dejlig aften. Jeg vil smide mig i “min” sofa foran vores meeeget for store TV, på vores meget smarte og voksne TV møbel, mens jeg venter på vores fede lampe og lækre bord, som gerne skulle lande i denne uge.  Juhhuu! 🙂

Billede af Ikeas Söderhamn sofa - og jeg har tyv-stjålet det fra et opslag på Pinterest, så det er altså ikke vores stue!

Billede af Ikeas Söderhamn sofa – og jeg har tyv-stjålet det fra et opslag på Pinterest, så det er altså ikke vores stue!

Charlie på Musiklejr - Szhirley Rokahaim - Gyldendal

Charlie på Musiklejr – Szhirley Rokahaim – Gyldendal

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil (have mit) hjem NU!!!