Let røven - det er en win win! :)

Hundelort & vejrmøller!

Jeg har fået rigtig mange pæne ord med på vejen om min lille blog her, hvilket er ret fedt. Tak for det! Kendetegnet for mange tilbagemeldinger er, at de fremhæver mit første indlæg som helt fantastisk og skide sjovt! (Læs mere her!)

Dertil bliver jeg nødt til at pointerer, at for det første, så er der jo grader af pinlighed og jeg kan godt begrænse mig – i et vist omfang… Har jo stadig min egen far i baghovedet, så jeg ved hvordan det føles!  Desuden var det nu heller ikke et bevidst forsøg på at lave husmor stand-up, men det er ligesom at prutter og hundelort på en eller anden måde meget ofte bliver sjovt!
-Med visse undtagelser…

I går aftes kom jeg f.eks. sent hjem, og min bedre halvdel var åbenbart gået kold oppe i sengen sammen med barnet og Manus’s Sareen’s ”Iqbal Farrouq” (hvis I ikke har læst de bøger for børnene, så giv dem et skud. De er VIRKELIG VIRKELIG sjove, og især hvis man, som T, læser dem op på en måde, som var man virkelig i familie med Tariq og onkel Rafig på Blågårds Plads!)

Nå, men jeg bliver budt velkommen af en fæl stank i samme øjeblik jeg åbner fordøren og surprise!! Lille D har lavet både P og PP i kælderen! (Ja, det hedder det her i huset. Og sorry, men jeg ved faktisk stadig ikke hvad det står for? Pis… Prut og pølle…? Don’t know! Det er noget pigerne engang har fundet på, og nu er det ligesom en fast del af vores lingva…)

Nå, men det tror da fanden at hunden har måtte lette sig selv indenfor, når han er blevet glemt og jeg først kommer hjem kl. 23.
Men i denne forbindelse er hundelort bare ikke sjovt!

Og ved I hvad der heller ikke er sjovt? Når hunden gør den slags, så betegnes han her i huset, altid KUN som min hund. ”Din hund har skidt på gulvet…” Øh nå!!! Alle andre frasiger sig ethvert ansvar, og så er det i bogstaveligste forstand altid mig der står med lorten!

Ellers har jeg ikke øvrige pinlige historier at dele med Jer, selvom det nok ville lyde anderledes hvis I spurgte min datter!
Er slet ikke I tvivl om, at hun synes det er MEGA pinligt at hendes mor stadig I en alder af… ja, bare stadig… altid synes at et stort hal gulv appellerer til at lave vejrmøller.

Spurgte hende til håndboldtræning i går, hvor på pinlig hun synes jeg ville være på en skala fra 1-10, hvis jeg lavede en vejrmølle?
Hun gik..! Hun vendte mig ryggen og nægtede at svare mig, hvorefter jeg naturligvis og helt demonstrativt lavede en vejrmølle!
Need I say more! Hun var tosset og jeg synes det var skide sjovt! 🙂 🙂 🙂

-Men jeg ved jo godt at der kommer en pay back time. Vi er to alen ud af et stykke, og alt det jeg byder hende nu, vender med garanti tifold tilbage på et tidspunkt. Så i virkeligheden der er jo ikke andet at gøre end at tage det i stiv arm eller holde mig i form, så jeg kan blive ved med at lave vejrmøller mange år endnu! 🙂

hundelort

2 kommentarer

  • Lotte

    Hey – hvad med en video af din vejrmølle 😉 Det vil give et godt grin – er jeg sikker på!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let røven - det er en win win! :)