Den lange gule!

Let røven – det er en win win! :)

træning

Da jeg i går ligesom var kommet mig over både bustur og nederen regning fra bilværksted, så nød jeg at kunne hænge ud med pigen min!
Nu er jeg ved at få ro på efter en del rejseaktivitet, så nu er det min bedre halvdel der er på farten. (Vi skulle jo nødig sidde lårene af hinanden!) Det betyder desværre også at det bliver lidt mere besværligt at klemme en træning ind, når jeg ikke kan komme ud af huset.
Så er det bare heldigt, at jeg har en lille håndboldsmølf, der har ambition om at blive fuldstændig som sit store idol, Estavana Polman!
-Og nu vil  jeg ikke trætte nogen med sport facts, men kort fortalt, så er Polman en (også i moderens optik!) top sej hollandsk håndboldspiller, som spiller for Team Esbjerg i den danske dame liga. Min mand har tidligere trænet hende, så min datter har kendt hende siden hun var lille. Når det passer ind i vores program, så tager vi tit ud og ser hende spille. Malou får altid en krammer efter kampen, og selvom hun derefter står indsmurt i sved og harpiks, så er hun fuldstændig in looooove!  Rasmus Seebach må se sig slået med flere banelængder, og kunne hun få Estavana sengetøj, så måtte Christopher nok også vige den plads! 🙂
Nå, men hvis man vil op på det niveau, så skal man jo være i form siger moderen (for derved at kunne få dækket lidt af sit eget behov for fysisk aktivitet! Shhh! 😉 ) og derfor er det ikke svært at lokke den unge dame til en løbetur, så det blev planen i går.

Bevares, turen blev ikke så lang, og barnet knevrer jo uafbrudt fra vi forlader matriklen til vi kommer retur! Hun havde sågar taget en seddel med, som hun havde sat forsvarligt i bukselinningen, med en masse detaljer omkring det middelalder tema, de har kørende på skolen, bare for at hun ikke skulle glemme noget under vejs!
Hun brokker sig, bliver lidt forpustet (I wonder why!!) løber fra mig, går i stå, løber ind i en lygtepæl fordi hun kigger efter en kat… MEN hun giver ikke op, vi fjoller og har en fest!

Efterfølgende var vi en tur i haven og træne. Man kan sagtens lave pull-ups, sit-ups og armbøjninger når man er 8.
-Man kan også danse folkedans, steppe, klatre, cykle, løbe på rulleskøjter, hinke eller hoppe på tungen, hvis det er det du er til.
Det er fedt at være aktive med sine børn, og begge parter kan nyde godt af det.
Nu er træning tilfældigvis en vigtig del af min hverdag og har altid været det, så derfor tænker jeg ikke så meget over det eller har svært ved at komme afsted, men jeg ved jo at der er rigtig mange der ikke får bevæget sig, selvom de gerne ville.

Men… Brug dog børnene! Løb f.eks. en tur og udnyt at de mindre måske ikke kan løbe så langt eller så hurtigt. 3 km. er bedre end ingenting, og det er en super fed måde at være sammen på. (3 km. tager vel rundt regnet den samme tid, som 2 spil Uno og et spil kallaha!)
Vi løb 3,29 km. på 23.01 minut i går. Og vi lavede tilsammen 50 pull-ups, 80 sit-up og 30 armbøjninger. Det er ikke noget vi kommer i Guinness rekordbog med, men det var heller ikke formålet.

Formålet var at bevæge os og være sammen, og her kan alle være med. Bare kom igang! Det er en win win! 😉
-Og læser du med uden at have kiddos, så har du absolut ingen – INGEN undskyldninger. Afsted med dig! Gør noget! Man bliver bare glad og får mere energi af at røre sig. Der er ingen der siger at man skal stille op i bikini fitness eller løbe en halvmaraton. Alt tæller – også trapperne! 🙂

-Og nu vil jeg altså meget nødig fremstå som kloge Åge eller give nogen dårlig samvittighed, men lige her er det måske min chance for at være lidt overskudsagtig! (Til gengæld har jeg købe-donuts med fra Netto, når der kaldes til klassearrangementer! 🙂 )

Afslutningsvist vil jeg lige dele et lille klip, med det der nok er turens mest stille 13 sekunder!! 🙂

2 kommentarer

 • Lotte

  Du må komme med nogle flere fif til det der have træning – ser ud som om I har bygget noget smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morpinlig

   Hej Lotte, det vil jeg da kigge på. Tak for input 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lange gule!