Ninja spion!

Hjem til Aarhus

Så langt så godt! 45 min. til jeg er i luften mod Aarhus.

Lige rejst fra Stockholm, hvor jeg fik fornøjelsen af en midterplads! På min venstre side havde jeg en piv irriterende svensker i et lidt for tight og lidt for shiny suit, som nægtede at vige en millimeter på armlænet til trods for at jeg ihærdigt prøvede at tilkæmpe mig et albuehvil.

-Egentlig ikke fordi jeg tror jeg ville blive mere komfortabel af den grund, men bare fordi… Suk… Grow up, Petersen!

Mon han lige nu blogger om denne her belastende sidekvinde, som ihærdigt prøvede at erobre armlænet, mens hun konsumerede adskillige stykker tyggegummi, som hun systematisk parkerede i brækposen efterhånden som de gik død for smag…? (Ja, det har jeg nogle gange for vane at gøre… også meget modent!)

På min højre side havde jeg et andet, mere passende jakkesæt (nationalitet ukendt), som meget højlydt fik spist sig gennem en pose ildelugtende saltede nødder. Dem der kender mig, ved at jeg var tæt på en nedsmeltning! (Foran sad en skaldet isse og snorkede højt! Mænd kan simpelthen være så top charmerende!)

Anyway… Fløj direkte fra Aarhus tidligt i morges, så er pænt utilfreds med at skulle over Kbh hjem, MEN jeg er virkelig glad for at skulle hjem. (-Og faktisk ret bevist om ikke at bruge unødvendig mange penge på flybilletter, så tager lige en for holdet her! ;)) Har haft 2 uger med en hel masse rejseaktivitet, så trænger til at være sammen med min familie og få trænet igennem.

Jeg har engang hørt, at når vores børn fylder 14, så har vi allerede været sammen med dem i 80% af den samlede tid vi bruger sammen med vores børn hele livet! Scary ikke?

Nå, men nu håber jeg bare at mit fly ikke er forsinket, og at jeg snart er hjemme hos dem jeg allerhelst vil være hos, og at det ikke går som i tirsdags, hvor jeg var på vej hjem fra London. Mit fly var forsinket. Jeg lander i Billund kl… sent! Jeg kører med hovedet under armen (altså ikke hurtigt – bare uopmærksomt, og måske lidt hurtigt… MEN det var mørkt!) og lidt for tunge øjenlåg og pludselig er jeg på vej mod Herning! Need I say more! Det blev SENT SENT ingen mit hoved ramte puden. Gudske lov har jeg hørt, at jeg ikke er den eneste der har lavet det stunt, så helt stedlam er jeg ikke. Noget med ny vej og mange afkørsler….

-Da jeg stod i Arlanda her til eftermiddag og havde problemer med mit boarding pass, stod der en mand foran mig, som fik besked på at hans 17.10 fly var aflyst. Øhh… Mit fly skulle på vingerne kl. 17.10, så inden jeg nåede at blive betjent havde jeg allerede gjort mig alverdens overvejelser omkring hvordan jeg skulle nå hjem i dag. Tog, fly, helikopter… Superman! Privat jet! Men heldigvis blev det ikke et issue og nu er jeg snart hjemme!

Hjem til Aarhuuuus åh åh, hjem til dig og Aar… OK, never mind! 🙂

P.S. Har for resten købt morpinlig.dk (det fik jeg besked på af den sejeste blogger jeg kender) Jeg har bare ikke aktiveret domænet herinde endnu, men det betyder at I hare har at blive hængende! Tror ikke at morpinlig.dk er en særlig god investering og et domæne jeg på sigt kan sælge med fortjeneste! J

P.P.S. Hvis denne tekst er fyldt med skrivefejl, så er det fordi jeg skynder mig at smide inline inden jeg skal boarde. Kunne da lige passe at jeg missede flyet fordi jeg sidder her og skriver! Ciao!

IMG_5188

 

IMG_5187

 

P.P.P.S. Hahaha! Kan ikke finde ud af at vende billedet! Kan godt se at jeg skal stramme mig voldsomt an, hvis jeg skal holde på de læsere jeg får lokket herind. 🙂 Sorry…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ninja spion!