Velkommen hjem... eller noget!

Shit! I did it!

FlovAbe

Jeg skrev et indlæg tidligere i dag, men var ikke helt klar over om jeg ville fortælle det til nogen… Skulle også lige spørge min søde mand, om han havde nogle indvendinger, men det havde han ikke. (På den anden side, så havde jeg jo også kaldt ham klog i det føromtalte indlæg, så hvad skulle han sige?) 🙂

I virkeligheden er det her et helt på piller tidspunkt at begynde en blog! Jeg er Marketing Manager i en virksomhed, hvor vi står for en kæmpe re-lancering af et af verden seneste pigebrands efter sommerferien, og jeg er ansvarlig for at det kommer til at spille max i Norden. Nu har 2 personer så rost mit indlæg på Facebook, og så tror jeg fluks at det er noget jeg kan finde ud af. Flot Petersen! (Endnu en smiley med krydser i øjnene der trues med en gun!) -Behøver jeg at sige at jeg ELSKER emojis? Meget modent!!!

Nu får det et skud, og jeg håber at du gider følge med… Jeg har alt for meget andet om ørene til at jeg kan overskue bloggers delight’s back end. Vi er derfor, lige nu, ude i en combo af Palles Tivoli og Sofias værelse på en god dag, så hvis nogen kunne tænke sig at nørde med opsætningen for mig, så tager jeg imod med kyshånd – bare jeg kan få lov at skrive nogle helt upolerede indlæg om dette og hint, så er jeg glad!

Over & Out!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen hjem... eller noget!