I ringen med Ronda Rousey?

Klap for øjet og julekort?

Phew! Jeg skal ikke have glasøje og har heller ikke fået påbud om at gå med sørøverklap! Antibiotika skulle kunne klare det! 🙂
(Altså blot til info, hvis du nu har været fuldstændig ødelagt af bekymring over mit seneste indlæg! 😜)

Vil også lige fortælle at jeg har en morpinlig side på FB, som du kan like, hvis du gerne vil holdes opdateret når jeg smider nyt indlæg på bloggen. Join her! 

Og så til noget helt andet!
Der var engang hvor jeg ALTID sendte julekort. Nu bliver det til for lidt, og det synes jeg er piv ærgerligt. Elsker selv når nogen gider sende mig julekort. Det er bare noget andet end en hilsen på SMS eller Facebook.
Fandt lige nogle ret cool julekort på One Must Dash men helt ærligt – først £2,80 for kortet, og så 10 kr. for porto… Det bliver en lidt dyr fornøjelse, hvis jeg gerne vil sende en hilsen til alle dem, som jeg plejede at sende til…
Skriver du julekort?

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 14.01.35

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ringen med Ronda Rousey?