Så er der fundet en vinder!

I ringen med Ronda Rousey?

OK, så skulle der igen gå alt for lang tid inden jeg fik tid til at lave et indlæg… Men i dag har jeg ondt af mig selv, og det vil jeg lige dele med Jer!

Sidder hjemme i sofaen i dag. Meget mod min vilje.
I fredags havde jeg noget der drillede på den våde kant på mit højre øje, og det tænkte jeg at jeg vel bare lige kunne fjerne med en nål, så jeg strøg lige ned i Panduro Hobby i frokostpausen. Big mistake! 🙈

Hen over weekenden er mit øje blevet mere og mere deformt, og her til morgen vågnede jeg op som en Bubbi bjørn der havde været i ringen med Ronda Rousey! (Kvindelig MMA fighter! -Som jeg meget nødig ville træde over stilletterne! -Men som faktisk tabte sin første kamp her i weekenden. -Og spørg mig ikke hvorfor jeg overhovedet ved noget om hende…!?)
-Måtte derfor overgive mig og blive hjemme. -Min datter synes jeg er så klam, at hun knap ville kramme mig farvel inden skole – med mindre jeg tog solbriller på! (Og det gør faktisk også lidt naller! )

Mandag morgen og et opkald til lægen er jo et helvede! Der er optaget i ét væk, og når man endelig kommer igennem er man nr. 97 i køen! Vi er blevet så teknologismarte i dag, men jeg kan huske, at der engang for maaaange år siden var en service, hvor man kunne ringe til et 00-noget nummer, “noteringen” tror jeg det hed, når det f.eks. var umulig at komme igennem til biografen for at bestille biletter. (Som man jo gjorde på telefonen den gang!) Så bestilte man et opkald, og blev ringet op, når der var ledigt. Det er sgu da noget mere snedigt end at sidde og trykke “ring op” 100 gange inden man endelig kommer igennem… Eller..?

Nå! Men nu sidder jeg så her og venter på at skulle til lægen, alt mens mit køkken er invaderet af tømrere, som tror jeg har fået tæsk! Hunden har knaldet med sin kurv, og sidder nu i et hjørne og kan ikke få banditten ind. Jeg vil på alle måder virkelig meget hellere på kontoret!!!

God dag derude!

 

FullSizeRender

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der fundet en vinder!