Endnu en tilståelse...

P for påske, pyjamasbukser og puds din næse!

Jeg bliver ALDRIG syg (7-9-13) og jeg er beriget med en skøn datter, som også er ret svær at slå ud, men nu har vi begge været nede med et brag. Først barnet og derefter jeg selv. -Som i at jeg faktisk har ligget i sengen! Hvad er det for noget??? 😡
Jeg har slet ikke temperament til sygdom af denne her influenza lignende karakter. Men faktum er, at jeg nu på 3. dag stadig sidder under dynen i mine rimelig nussede natbukser, sure hyggestrømper samt min søde mands (nu pænt ildelugtende) træner trøje!
-En trøje som jeg mærkelig nok har fået lettere ejer fornemmelser over. Den er vildt dejlig at have på og jeg føler mig, her i min elendighed, måske også lidt vigtig når jeg har et stort A på brystet! 🙈 Den er slet ikke pæn, og den er fra hummel, som jeg historisk set slet ikke har det så godt med, da jeg, som nogen måske ved, tidligere har været Marketingchef for PUMA og er pænt loyal mod de brands jeg har beskæftiget mig med.

Nå, men her sidder jeg så i al min elendighed. (Dog betydelig mindre elendig end i går!!!) T er inde og spise brunch med vores piger, jeg har måtte aflyse et længe planlagt møde og ikke mindst har jeg måtte aflyse en aftale med min gamle far, hvilket egentlig er det der går mig mest på. Håber jeg er frisk i morgen, så jeg vi kan få ham ud til et påskeæg og en sildemad der.
-Og mest af alt håber jeg bare ikke at vi har smittet T. Han har loooooovet at få fikset en masse på vores hus her hen over weekenden, hvor lille M og jeg vinker bye bye og drager på tøsetur til Paris. Det vil være pænt ærgerligt om han ikke får udrettet noget fordi han ligger på langs!
-Bevares, det vil da også være synd for ham hvis han bliver syg, men her i huset drager vi ikke den store sygdoms-omsorg for hinanden med mindre noget bløder eller er brækket, så…. det… 😝

Men hep hey! Intet er så skidt at det ikke er godt for noget, og hermed endelig et nyt indlæg på bloggen!

Nu vil jeg gå ud i køkkenet og tage mig en kop the og en tudekiks! God dag derude!

Mig i går!

Mig i går!

Sure sokker og solskin i min stue!

Sure sokker og solskin i min stue!

Min tro følgesvend! Lille D

Min tro følgesvend! Lille D

Trutmund fordi jeg egentlig sendte dette billede til T. Tror ikke han var imponeret....

Trøjén! (Trutmund fordi jeg egentlig sendte dette billede til T. -Tror ikke han var imponeret….)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en tilståelse...