Arh, men hvor er det dumt!

Endnu en tilståelse…

Synes ikke at jeg, i aftes, ville komme med hele to tilståelser i et og samme indlæg…
Den anden er dog af en lidt anden karakter end den i går, men jeg vil nu helt ekseptionelt krænge mit konkurrencemindede tonserhjerte ud her på bloggen!
Here we go:

I går da jeg cyklede hjem fra arbejde, i bidende kulde, blev jeg overhalet af en kondiløber! Ikke bare en helt almindelig kondiløber, men en mand i freaking korte bukser. -I minus 3 graders frost! -Og det var ikke bare en momental overhaling. Nej, jeg fik ham først indhentet efter en 5-600 meter, og kun fordi han skulle stoppe ved et lyskryds!

Hvad sker der lige for det??? Total falliterklæring! Jeg har simpelthen den ringeste og mest lav-gearede cykel EVER! (Og ja, det er naturligvis KUN cyklens skyld!)
Én ting er at jeg er vant til at blive overhalet af (også ældre!) damer på el-cykler, og at jeg aldrig kører ret hurtigt på vej til arbejde, fordi jeg får det sååååå varmt, men det der skete i går… Det er simpelthen pinligt!

Hvis jeg nu ikke stod i den situation, at jeg ikke må så meget som skele til et gult udsalgsbanner, så havde jeg altså set mig om efter en god deal på en lynhurtig (og upraktisk) gaderacer… og blæst på både cykelkurv og bagagebærer! 😉

Og dig, din skide kondiløber – se så at få noget tøj på!!! Om du så havde pæne ben, så falder fokus jo alligevel kun på din skriggule refleksvest!

(…Kondiløber…!? Lyder i grunden ret old-school og 80’er agtigt, men det er vel det det hedder..?)

 

Åh! Bare en lille bitte fin racercykel.... Ku' godt! ;)

Åh! Bare en lille bitte fin racercykel…. Gad godt! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arh, men hvor er det dumt!