Ved I hvad?

Arh, men hvor er det dumt!

Beklager den larmende tavshed herinde, men en hverdag med fuld fart på, som også liiiiige bliver spicet op med en skøn jul med familien, fordrer altså ikke mange alene-stunder med computeren i skødet, som er lige præcis min position i skrivende stund! 😊

Men nu er vi ligesom i gang, ikke? Januar for fuld udblæsning og med minus på kontoen!

Min veninde ringede i dag og spurgte om jeg ville med til udsalg i Mulberry på fredag.
Nu er det egentlig ikke fordi jeg er særlig Mulberry agtig, men de har da nogen gange noget fint, så det var da heller ikke derfor at jeg blankt afviste hendes tilbud.

Jeg har nemlig valgt at gå all in på en lidt presset januar måned!
Har netop måtte bøde for en lille bitte fart forseelse i et industrikvarter (på vej til freaking IKEA for at købe billigt!) med 3500,- og et klip i kørekortet. Det er jo hvad det er, og det svider, men i sidste uge var jeg, i fuldstændig god tro, også lige forbi udsalget i Utzon, hvor der faldt en IRO jakke og tee af i farten. Det var til gode priser, så i realiteten helt legalt. (Jeg brugte jo faktisk ikke penge, men sparede penge! -Det kender I godt, ik´? 😉 )
Nå, men i går fandt jeg ud af, at jeg først er blevet trukket for en del feriedage, fra i sommer, i min december løn. Nitte! -Men det burde jeg selv have opdaget for flere måneder siden. -Men fanme om jeg så ikke har fået endnu en fartbøde! Arrrgh!
Jeg kører måske i bil hver 14. dag. Cykler altid! -Men har alligevel formået at blive blitzet, på nøjagtig samme sted, 2 gange indenfor 2 måneder! -Begge gange på vej til IKEA. 😲🔫
Det er virkelig DUMT og PINLIGT!!!
Gudskelov “slap” jeg med 1500 kr denne gang, men alligevel…
Ergo, ikke mere udsalg til Morpinlig. Overhovedet! Ej heller om det så er i H&M!

GODT NYTÅR og lad mig venligst ikke friste resten af måneden… og februar med! 🙈

IRO jakke = god investering

IRO jakke = god investering

Høj fart = dårlig investering

Høj fart = dårlig investering

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ved I hvad?