Godnat og sov godt! -Eller noget...

Læser du stadig blogs..?

Nu har jeg været pænt stille på domænet her i virkelig lang tid, og har derfor et par spørgsmål:

Er I her stadig?

Læser I stadig blogs?

Hvad vil I gerne læse om?

Selv følger jeg mest med på forskellige instaprofiler, og deler nogen blogindlæg via stories, med en tagline som fænger, så swiper jeg op og læser med. Ellers “kigger jeg mest billeder” eller læser artikler, debatindlæg eller blogindlæg fra nyhedssites.

Synes også det er lidt svært at finde ud af hvad jeg skal skrive om. Da jeg startede bloggen var det jo lidt et eksperiment. For sjov skyld og narrestreger, og fordi jeg synes det er hyggeligt at skrive. -Dengang måtte jeg næsten begrænse mig selv, fordi jeg synes der var så meget sjovt at berette. Vores piger var så relativt små, at jeg snildt kunne være lidt kæk, også på deres bekostning 🙈 uden de opdagede det. Nu kræver det jo næsten en samtykkeerklæring, hvis bare jeg poster et lille bitte sødt billede på insta, hvor man kan se reflektionen af deres spejlbillede i en rude, OG at jeg blokere de af deres venner, som følger mig!

Har jo ikke noget frirum længere! Mindstebarnet er lige fyldt 13, så lige om lidt har jeg sikkert heller ikke helle på facebook mere, ligesom voksentid om aftenen også er blevet ikke eksisterende.  -Ej ok, det er så faktisk hyggeligt nok. For det meste… Men også lidt specielt at skulle dele dårlige realityserier, og dermed snakke om drama, botox og virkelighed vs TV med sin datter. Plejer jo ikke at forholde mig til det der løber hen over skærmen, men bare at slå hjernen fra og indimellem trykke på mute knappen, når noget bliver for uudholdelig eller pinligt at høre på! 😊

Nå, men det jeg egentlig ville sige var, at når jeg ikke længere kan udleverer pigerne, ja ja bevares og mig selv, så ved jeg faktisk ikke hvad jeg skal skrive. Så bliver det nemlig ikke den sjove “mor-pinlig” der sætter sig ved tastaturet, men derimod hende damen, som har en holdning til rigtig mange ting, og det ved jeg faktisk ikke om nogen gider læse… eller om jeg egentlig gider stå på mål for mine holdninger sådan halvoffentligt.

Lige nu har jeg f.eks. en helt klar holdning til den debat der ruller i medierne omkring hormonbehandling af børn, som i en meget tidlig alder føler sig forkerte i det køn de nu engang er født til at være. Her tænker jeg måske, at hvis jeg begynder at ytre mit om det, så stikker jeg endnu engang hovedet ind i en hvepserede, og deeeet ved jeg nu ikke om jeg gider eller er klog nok til. Det der med at have holdninger til noget der vedrører andre folks børn kan være risky business. (Been there – done that. Bliver stadig kontaktet af journalister, når debatten igen blusser op, men jeg har sagt hvad jeg havde at sige, men det er en helt anden snak. Læs mere her.)

Så altså – er morpinlig “død” eller hvad skal vi finde på?

Jeg hører pænt mange lydbøger og en del podcasts – måske skulle jeg lave et lille indlæg med anbefalinger.

Var det noget?

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat og sov godt! -Eller noget...