En historie fra dengang Westlife lå øverst på hitlisterne og boozt.com ikke engang var en tanke!

Godnat og sov godt! -Eller noget…

Der har i den forgangne uge været en hed debat på diverse medier der handler om bogen Godnat og Sov godt, hvor nogen bl.a. mener at den er så skadelig for børn at den burde fjernes fra hylderne, og endda brændes! Jesus! (Link til noget af debatten her.)

Jeg købte bogen da min datter var lille, og brugte med succes noget af metoden fra bogen. Det virkede for mig, og min datter, og jeg bliver sååååå provokeret når kvinder/mødre går så radikalt til værks som omkring bogen her, og jeg følte derfor behov for lige at skrive en lille og sober kommentar på en tråd omkring debatten på Politikens fb side. Det førte til at Politiken kontaktede mig og spurgte om jeg ville skrive et debatindlæg omkring emnet, som kunne nuancere debatten lidt.

Det skal man jo ikke sige to gange til en som mig, der både har en holdning, erfaring og lige p.t. også lidt for meget tid. 😊

Naturligvis har jeg skrevet indlægget, som du kan finde her  -eller i den trykte søndagsavis, i min stil med lidt kant, humor, provokation, lidt mellem linjerne som jeg gerne står 100% på mål for, og slutter med at lægge op til en debat, som jeg synes er meget mere relevant, om noget jeg tænker er mere skadelig for børn end en putterutine beskrevet i en bog, som formodentlig kun var halv så kendt før den fik hovedrollen i denne her debat.

Nu forstår jeg så hvorfor jeg indimellem oplever de store influencere, som sletter indlæg eller posts hvor de har givet udtryk for deres personlige holdninger, og jeg antager at det er fordi de simpelthen ikke orker at deale med den unuancerede respons de får. Det er mega ærgerligt!

Nu har jeg ikke brug for at forsvare mit indlæg, som jeg jo bevidst har skrevet så det gav anledning til debat. Jeg driver heller ikke en forretning på baggrund af følgere eller læsere, så jeg tager det ret køligt selvom det er grænseoverskridende når folk dømmer mig på baggrund af et debatindlæg, og i guder, hvor er folk hurtige ved tasterne. (Altså nu er der faktisk også rigtig mange der kommentere positivt på mit indlæg og ligeledes har sendt mig søde private beskeder, så det er jo langt fra kun negativ kritik der har fulgt i kølvandet på indlægget.)

Flere kommentarer viser dog åbenlyst, at de som kommenterer på indlægget på Politikens fb opslag enten ikke har fulgt hele debatten, aldrig har så meget som bladret i den omtalte bog, og SLET ikke har læst hele mit indlæg og forstået hvad det er jeg skriver. Især én kommentar er helt fantastisk. Det er helt fri fantasi og noget der slet ikke står noget som helst om i indlægget. Jeg nævner intet med en far eller det der ligner, men jeg spørger da lige min traumatiserede datter om vi skal finde en anden mor til hende – altså hvis min mand er cool med det! 😉

Damer, tag en chill pil engang imellem. Træk vejret og lad os være forskellige og gøre tingene på forskellige måder.

Og så lige et skud ud til nogen af de kvinder/mødre jeg selv følger på blogs og sociale medier, som må stå model til lidt af hvert når de ytre deres meninger eller holdninger eller måske bare smider et billede op, som andre kvinder mener de skal dømme dem ud fra.

God weekend!

 

 

Det er virkelig sjovt! Der står intet sted noget omkring faderen eller nogen anden og hvad de må og ikke må. Det er fri fantasi fra damen her. 😂

 

 

 

 

1 kommentar

  • Amen sister!!!!

    Jeg er helt på dit hold. Vi brugte også bogen herhjemme (selvfølgelig tilpasset og med modifikationer), og det der virkede rigtig godt var det med strukturen.

    Der er desværre en tendens til, at alt hvad der ikke er i favnsk kan tromles – jeg har et blogindlæg på trapperne om det samme.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En historie fra dengang Westlife lå øverst på hitlisterne og boozt.com ikke engang var en tanke!