UNDSKYLD! Men jeg skal lige sætte håret....

Hvad drikker Møller..?

Øller øller øller…

Nå ja, jeg skulle bare lige se om der stadig var nogen herinde! 😊 Pænt længe siden jeg sidst har smidt et indlæg op. Har været fuldstændig underdrejet og viklet ind i hår siden 1. august sidste år. Altså på den gode måde! Siden jeg startede som Marketing Manager hos ghd har jeg haft virkelig travlt, og har rejst rigtig meget rundt i Skandinavien med afstikkere til UK. Har været travl og udfordret, men nydt det.

Ja ja bevares, så har jeg også lært at krølle mit hår, men har dog i de fleste tilfælde spillet “vigtig-Per kortet” og fået folk til det, hvis jeg virkelig skulle se præsentabel ud. 🙈 (Men tak til dygtige Mette Sandgaard for tålmodig undervisning, tutorials og gule post-its!)

Nå, men nu lader det til at jeg atter får tid til, i ny og næ, at underholde på min helt egen blog (med den meget misvisende titel!)

ghd blev for knap 2 år siden opkøbt af verdens trediestørste kosmetikfirma, COTY, og fortsatte da også med at leve sit eget liv, uden forandringer, men… nu er det blevet besluttet at ghd scandinavia skal merge med COTY i Skandinavien. Derfor lukker hovedkontoret i Aarhus ned, og det samme gør vores kontor i Lillestrøm (som igennem 8 år er blevet styret med hård hånd af verdens sejeste Tilde!) og vores fantastiske kontor i Gamla Stan, Stockholm, og hele balladen flytter til COTYs kontor i Stockholm.

Selvom jeg er virkelig glad for mit job, elsker både ghd og Sverige (og dig Annafia ❤️), og sætter pris på at have fået tilbudet, så har jeg altså takket pænt nej tak til at flytte til Stockholm og fortsætte. -Dertil har jeg alligevel min familie for kær! 😉

Har lovet at blive hængende nogle måneder endnu, selvom om kontoret her i DK lukker ned d. 1.7, og det gør jeg naturligvis gerne for at hjælpe til med så smooth en overgang som muligt, men kære venner, læsere og netværk – nu er der snart en super dedikeret, loyal, arbejdsom og meget kommerciel tænkende Marketingchef+ ledig på markedet! -Arbejdsmarkedet vel at mærke – T har heldigvis ikke merget med nogen 😉, så hvis I kender nogen der kender nogen… så connect med mig på LinkedIn

Ha’ en fuldstændig vidunderlig dag!

/M

Har sååååå mange fine billeder i min kamerarulle og ikke mindst i mit hoved. ghd har været fantastisk, og jeg har været omgivet af skønne kollegaer, bureauer, samarbejdspartner, leverandører mf, men jeg er sikker på at der venter noget lige så spændende derude et sted…

Fra min første dag på kontoret! Var lidt i tvivl om det var en pølsetang eller noget til håret!

Fra min første dag på kontoret! Var lidt i tvivl om det var en pølsetang eller noget til håret! 😝 Heldigvis blev jeg klogere!

 

Work in progress (Ja, by Mette S og Mia Pelch altså!) Og ser alvorlig ud. Ikke sur! Og følte mig heldig. Tænk sig, at have så fedt et job, og så dygtige damer til at pynte på sagerne!

Work in progress (Ja, by Mette S og Mia Pelch altså!) -Og ser bare koncentreret ud. Ikke sur! Og følte mig heldig! Jeg synes det er skønt at have et job, som foregår rigtig meget bag skrivebordet, men som også bringer mig rundt omkring, og at jeg så til og med hos ghd har været så priviligeret at have så dygtige damer til at pynte på sagerne – det har jo været en sand fornøjelse! 😉

 

Det endelige resultat. Mette S og jeg på vej til ELLE Style Awards

Det endelige resultat. ghd tekniker Mette S og jeg på vej til ELLE Style Awards (Temaet var disco by the way! ✨)

 

Snälla Annafia - min svenske partner in crime!

Snälla Annafia – PR & Marketing Assistent, salsa queen og min svenske partner in crime! Fra et af vore mange events sammen. Kommer til at savne dig…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDSKYLD! Men jeg skal lige sætte håret....