Denimjakke DIY!

Kan man overhovedet tillade sig at fjolle når…

Jeg har lige trænet. Været omkring Lagkagehuset, fået mig en kaffe, og på hjemvejen går jeg og laver nogle fjolle insta-stories, som egentlig bunder i at jeg synes det ville være det ville være mere cool, at være på vej hjem fra træning i Malibu med en kaffe fra Starbucks ved hånden, end herhjemme i Risskov med en kaffe fra Lagkagehuset! -Og så noget snik snak om at ville noget andet end det man gør eller har… Men så bliver jeg ramt af lidt dårlig samvittighed, for kan jeg overhovedet tillade mig at lave ligegyldige insta-stories lige nu?

Har lige siddet i solen og læst seneste update på BBC News vedrørende eksplosionen i Manchester Arena, og kan næsten ikke kapere det. Tænker på alle de mennesker som var til stede, de mennesker som mistede livet, deres pårørende, arrangørerne, kunstneren etc.
Prøver på at ignorere frygten. Hvad bliver det næste?
Min datter skal i Djurs Sommerland i weekenden. Kunne nogen finde på at springe en bombe midt imellem børn og familier? Tør vi nogensinde tage på festival igen? Hvad nu hvis der sker noget her?
-Og så lukker jeg af igen. Rejser mig, tager min kaffe, trisser hjemad og her begynder jeg så på mine fjolle videoer, men får det dårligt over at jeg kan fjolle og næsten være utaknemmelig over, at jeg faktisk har det rigtig godt hvor jeg er, mens en hel masse mennesker er ramt af en frygtelig handling et andet sted i verden…

Jeg synes det er svært… Det er så frygteligt, skræmmende og angstprovokerende, men samtidig er det jo ikke første gang det er sket, og livet går videre… Det er allerede blevet en del af vores hverdag. Skrækkeligt, ikke?

Jeg bliver så ked af det og bange, men det nytter ikke at lade frygten overtage… Mine tanker og bønner går ud til alle i hele verden, som er ofre for terror. – Og når det så er sagt, så bliver jeg simpelthen nødt til at leve og fjolle, tænke på noget andet og nyde alt det gode og dejlige der også er i tilværelsen. -Ellers bliver jeg jo skør!

skaermbillede-2017-05-23-11-23-00

 

 

 

1 kommentar

  • Christina

    Elendighed eller ej; vi skal da huske at fjolle. Tak for påmindelsen Mette!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denimjakke DIY!