Fint og personligt armbånd

Denimjakke DIY!

Fandt de her ret skønne mærker i går, og nu har jeg så brugt alle mine ikke eksisterende sypige talenter på at spice min egen og lille M’s denimjakke op.

Da jeg er typen, som foretrækker at lægge mine bukser op med vlieseline, frem for nål og tråd, 🙈 så var jeg ret begejstret, da de jo umiddelbart så ud som om de bare skulle stryges på, meeeen det holdt ikke helt stik. -Godt nok blev jeg rådet til “også lige at give dem et par sting”, meeeen der skulle altså lidt mere end et par til!

De var ikke rigtig til at få strøget fast, og jeg var lidt bange for at ende med at smelte dem, så det var frem med min sørgerlige lille sy-kasse fra Tiger!

Herefter tog det mig næsten 2 afsnit af Suits sirligt at fæstne dem på jakkerne, heeeele vejen rundt i kanterne. Efterfølgende fik jeg dem strøget lidt bedre fast fra vrangen, og jeg synes faktisk det lykkedes ret godt.

Er de ikke blevet helt vildt fine?? 😍

(Lille M’s jakke er fra Zara og min er såmænd bare fra H&M, men nu er de deres helt egne! 😉)

img_1197

img_1198 img_1199

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint og personligt armbånd