Hende her... ❤️ og faktisk også alle de andre...

Skal jeg mon revurdere mine evner indenfor markedsføring, eller er folk bare mættet af at bidrage til diverse indsamlinger…?

Altså jeg synes jo faktisk normalt at jeg er ret skarp til det der med markedsføring, men min seneste kampagne gik altså ikke ret godt… som i virkelig ikke ret godt… 😳

I søndags havde jeg meldt mig som indsamler for SOS Børnebyerne. Vi har i forvejen også lille Mavis fra Ghana, (via Plan Danmark) som vi betaler til hver måned, men tænkte at det ville være fint at tage lille M med under armen og stemme dørklokker, for at gøre lidt ekstra.

Men… Måtte desværre endnu engang vente forgæves på PostNord (de elendige skidesprællere og amatører!), som aldrig leverede vores indsamlingsbøtte! 😡 Derfor lavede jeg i stedet en online indsamling.
Til at begynde med havde jeg sat mig det mål, at jeg ville samle 2500 kr ind, men det indså jeg hurtigt at jeg måtte nedjustere til 1000. Jeg har delt lystigt på de sociale medier, og indkasseret masser af likes og delinger, men indtil videre har jeg faktisk kun indsamlet 650 kr, hvoraf jeg selv har givet 100 og T har givet 50,-

Det har jeg virkelig ikke gjort særlig godt! Jeg ved dog godt, at der er mange velgørende formål vi hver især kan vælge at støtte, og vi kan ikke være med alle steder.
Jeg bidrager altid selv til diverse indsamlinger, om ikke andet så med småpenge, og jeg køber gerne Husforbi, hvis jeg har en 20’er på lommen.
For hvert like ville jeg hellere, at folk havde smidt en 10’er via MobilePay. Det er jo så nemt og husk på: Mange bække små

SOS Børnebyer er en vigtig organisation, der arbejder for at skabe en tryg opvækst for nogle af de mange millioner udsatte og forældreløse børn i verden, og hvis du har lyst til at støtte min lille indsamling, så klik dig ind på den her! (Og hvis ikke, så er vi altså stadig lige gode venner! 😉)

På forhånd tak og ha’ en dejlig dag.

skaermbillede-2017-05-16-09-45-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hende her... ❤️ og faktisk også alle de andre...