Øl på bugten og Søndagskvisten i en hvid Opel Kadet!

Der er to tidspunkter, hvor det er ok at bande…

Den ene er når man slår sin lilletå mod et bordben og den anden er når man får en p-bøde!

Og jeg har fanme lige fået en p-bøde! -Og jeg bander for jeg er virkelig sur! (Eller ikke helt så sur som for en time siden. Har lige fået aflad for en smule vrede, mens jeg forberedte en ordentlig omgang vinter-weekend-simremad, som nu er sat i ovnen. Mmmm…. 😋 -Er dog stadig sur, men nu også lidt sulten!)

Det er ikke så længe siden jeg har fået ny bil, og jeg da jeg ikke har fået købt en p-skive, så har jeg, de få gange jeg har parkeret steder hvor en sådan er påkrævet, sat en lille post-it i forruden med information omkring dato og parkeringstidspunkt.
Det gjorde jeg også i dag, da jeg kl. 12.12 parkerede foran Veri Centeret i Risskov for at 1. hente piller til min søde mand, som er voldsomt angrebet af man-flu og 2. for at gå i Bog & Papir og købe en p-skive. Jeg satte en lille post-it i forruden og gik ind. Ordnede hvad jeg skulle, og kom ud til en bøde.

Det er i og for sig underordnet for sagen, at jeg faktisk var gået ind for at købe en p-skive (Betalt kl. 12.27 – bøde udskrevet 12.29! Arrrrgh!), men jeg kender jo godt reglerne, og ved at jeg skal dokumenterer hvornår jeg parkere bilen på p-pladen. Det gør jeg så på en post-it. Endda med bonus info med dato og årstal!
Bevares, jeg kan efterfølgende godt se at jeg har skrevet 2016, og vi befinder os i 2017, men selv en lettere ubegavet p-vagt ville nok kunne regne ud at det er en skrivefejl, men mindre han/hun og de øvrige p-vagter i området har gjort et virkelig dårligt stykke arbejde det seneste år!

Fortæl mig lige: Hvad er forskellen på at sætte en pil på et ca. tidspunkt på et klistermærke i forruden, og skrive et præcist tidspunkt på en gul seddel og sætte samme i forruden?

Nu har jeg klaget til OnePark via deres online formular, og så må jeg jo vente og se… Så svar mig nu ærligt; er det mig der er helt skævt på den, når jeg synes det her er uretfærdigt, og at det er ok at synes p-vagten er en spade?

img_0418?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øl på bugten og Søndagskvisten i en hvid Opel Kadet!